Angelicas Gnällbänk

11/9: Vad här hänt med mitt hår?
Det är roligt att jämföra bilder och minnen från förr med nu. Dock en tråkig sak jag märkte när jag tittade på gamla bilder var att mitt hår har försämrats enormt på bara de senaste två åren. Vad har hänt liksom?!
 
MIn egen teori är att jag hann träna mer förr, jag var aktiv i innebany eller fotboll under studietiden. Spelade sedan fotboll i korpen på mitt tidigare jobb. Dessutom var jag mindre stressad och cyklade till jobbet. Jag var mer aktiv än vad jag är idag. Och trots att jag tränar 3 pass i veckan och går promenader så verkar det som att det saknas något. Jag känner själv att jag är nästan stressad jämt.
 
Min pappa har riktiga korkskruvslockar. Jag hade ganska lockigt hår (som på bilden) trots det långa håret men på sistone har jag knappt lockigt hår efter jag duschat och det gör mig så ledsen för det känns som att lockarna träder fram när jag mår bra. Det innebär då att jag inte mår bra just nu...?
 
Någon annan som känner igen sig?
 
 
9/9: Testat afro-dans!
Jag fick en snilleblixt i veckan och bokade in mig på ett för mig helt nytt pass, på en fredag dessutom! Afro hette passet och det bestod utav långa svepande rörelser men även av house dvs lite dans. Såå roligt! Det kändes ett tag som att jag var på en danslektion i house och inte på mitt gym... jag har alltid velat lära mig att dansa så nu känns det som att jag har hittat min grej inför den här hösten! 
 
Nr4 avklarad på min listautmaning!
3/9: Östgötadagarna
I helgen har det varit Östgötadagarna och jag och min sambo bestämde oss för att ta oss en titt på lite olika gårdar i länet. Jag tror aldrig att jag har besökt någon gård under dessa 'öppet hus' dagar utan detta var premiär. Dock hade jag besökt Strutsfarmen i Vikbolandet (dit vi åkte) en gång tidigare men när jag var 8 år, jag kommer inte ihåg jättemycket med andra ord.
 
Det som chockar mig varje gång (sist med kosläppet) är att det är så många människor som besöker dessa event. Åkrarna fylls med bilar och köerna ringlar långa både dit och hem. Vi kom precis lagom till en guidad visning och fick bland annat reda på att strutsar kan leva i upp till 70 år! Inget husdjur man 'bara' skaffar sig med andra ord....
 
Det såldes strutskorv med ost i och eftersom det var lunchtid passade vi på med att prova på det. Strutskorven smakade ungefär som en vanlig korv, jag upplevde ingen större skillnad. Hur skönt som helst att åka ut på landet, fika, andas frisk luft och få se på en massa djur. Det fanns även kaninen, grisar, alpackor m.m.
 
Påvägen hem besökte vi även Skängdalens glass men där var det inte lika kul då vi inte fick se någon glassproduktion utan det bara såldes glass och fanns kossor att titta på. Det blev en helmysig dag och den avslutades med att vi tillagade oxfilén (för 202kr) som vi köpte på Strutsfarmen (strutsköttet kostade lika mycket så vi valde oxfilén, det kändes lite finare). Det godaste köttet jag ätit!!
 
Nr 3 på min prova på något nytt lista!! Här är lite bilder från dagen.