Angelicas Gnällbänk

27/2: Black & White
Det var bara 3 månader sedan jag var i Rom men ändå sitter jag här och tittar på bilder och tycker att det var länge sedan! Fick för mig att ändra några bilder till svartvitt också och genast tycker jag iaf att bilden får ett helt annat djup. Längtar till fler resor! Vart ska man åka? Någon som har några bra restips?
 
 
 
26/2: Tiden står still denna vecka...
Den här veckan segar sig fram. Verkligen segar sig fram. I måndags förlängde jag och pojkvännen helgen genom att gå på bio. Mami hade vunnit biljetter till en förhandsvisning av En familj - August Osage County. Det var en dramakomedi och lite annorlunda än de man brukar se. En tänka-film. Men den var bra  och med många bra skådespelare som Julia Roberts och Meryl Streep för att nämna några. 
 
Först idag onsdag, var jag iväg och tränade. Kändes såå skönt!! Älskar känslan efteråt. Dessutom var det ett funktionellt pass prescis som i lördags, men denna gången var passet bara 45 min och gissa vad? Jag fick ingen yrsel! Snacka om att det där kommer och går. 
 
Även fast jag tycker denna vecka segar sig fram så tycks veckorna rulla på i en väldig fart, vi är snart redan inne i mars? Har ni blivit vinster-deprimerade än? Själv tycker jag det är lite tråkigt att snön försvann så snabbt för jag hade viljat åka mer skidor eftersom jag precis köpt skidor! Men men snart är det vår! 
22/1: En sliten tjej
Jag borde kanske förstått det redan imorse när jag klev upp ur sängen för då såg jag stjärnor och blev yr. Gick ändå och tränade mitt favvopass på gymmet, men det gick inge vidare. Även där såg jag stjärnor och blev yr. Jag har aldrig fått höra att jag har lågt blodtryck, så jag förstår inte var denna yrsel med stjärnor kommer ifrån? Själv har ajg en teori om att jag inte kan förslytta mig för snabbt ståendes ner på marken i en övning för då när jag vilar och blodet återvänder till huvudet kommer yrseln. Det konstiga är att när jag ser dessa vita stjärnor får jag en slags panik inombords och vill egentligen springa ur salen och ut för att få luft, men jag stannar och sätter mig på stepup-brädan tills det slutat pulsa. Jag antar att det går att träna upp detta? Någonstans har ajg alltid trott att jag är rätt bra på snabba övningar då jag alltid tyckt om att tex. hoppa hopprep och övriga hopplekar. 
 
Mitt mål är att träna undan detta beteende genom löpningen som jag ska börja med inom kort. Där går det att träna intervallträning och kanske är det precis det jag behöver, maxa pulsen för att sedan komma ner i normal puls. Vixfår se om det hjälper... Dagens träning - Check!