Angelicas Gnällbänk

25/2: Musklerna som sällan tränas
I söndags slog den till! Träningsvärken!! Som tusan alltså. Det kändes på riktigt som att jag hade blivit påkörd och musklerna blivit helt infekterade. Hela rump- och lårpartiet fick sig ett bakslag jag inte hade räknat med. Tänk att lite funktionella övningar (på passet) kan få en att hitta muskler man annars trodde var tränade. Jag menar jag knallar i trappor dagligen och tränar regelbundet men men. Även hela dagen idag har jag gått och oj:at mig över att ens sätt mig ner i kontorsstolen. Ingen corepass-träning för mig ikväll inte, skulle inte palla en sekund ståendes i plankan! Synd men så får det bli. PS. GRATTIS världens bästa Brorsan på födelsedagen!!
24/2: En söndag i Sörping
Vaknade som skjuten ur en kanon imorse klockan sju. Somnade till igen till klockan åtta då gick jag upp. Tvättade och kände att jag ville ut och gå en promenad i solen som faktiskt tittat fram. Fick tag i en vän som kunde offra sig, haha!  Sedan trodde jag att det skulle bli en lugn dag hemma men istället blev det en spontan tripp till Söderköping. Hur mysig stad som helst, till och med på vintern.Efter mycket letande hittades ett fik som hette Habibas Cafeet. Det blev årets första voffla! Dessutom ett besök till det omtalade Dollarstore. Blev inte imponerad! Så avslutades den med middag och mer mys hos killen!
 
En av de bästa söndagarna på ett bra tag!
 
Göta kanal tömd på vatten!
Kom igen då killar, draaaa!
 
24/2: TacoTjejSchlagerKväll
Tacotjejkvällen igår blev jättebra! Kompisen vi var hemma hos hade dukat fint och även bakat kladdkaka i varsin hjärtformad form. Nam nam! Festligt värre till Mello. Såg ni på programmet? Det måste ju vara skrällens år eller nått. Trodde verkligen inte att Ralf skulle gå vidare. Ulrik var lite mognare i år tyckte jag (kanske för att han skippat pojkbaskern?). Aja, jag är ändå inte hemma när finalen är så jag tänker inte sätta mig in mer i detta. Det blir säkert den man minst tror ska vinna som vinner!

Efter programmet spelade vi spel! Kanske att jag börjar gilla att spela spel (eller tja alltid gillat men glömt bort hur mycket!). Det blev den beryktade Qube (frågespel). Fast i en annan version: Qube Allsång. Passade mig hur bra som helst för jag är ganska bra på låttitlar och artister.
 
Tack för en go tjejkväll!