Angelicas Gnällbänk

29/4: Dag 3
Det har nu gått tre dagar på jobbet och jag känner mig inte så värst stressad. Mest beror det nog på att jag hittat ett inre lugn på något sätt. Jag har inte gått på terapi även om det skulle vara nyttigt att gå och få tips på hur man kan hantera stress. Sedan måste jag ge beröm till mina kollegor som gjort ett så bra jobb medan jag var sjukskriven! 
 
Redan igår fick jag gå på en kurs i brandutbildning. Jättebra kurs! Får ni chansen att gå den så gör det. Vi fick bland annat teoretisk kunskap som tex. Att 80% av alla bränder är det den mänskliga faktorn som är orsaken. ( så det är med andra ord väldigt relevant att folk går och lär sig hantera situationer man kan hamna i) Sedan fick vi även testa att släcka med pulversläckare (jag har alltid funderat hur man ska göra, då jag har en liten pulversläckare hemma men inte vetat hur jag använder den). Och vad som är skillnaden på pulver, skum och koldioxidsläckare. 
 
Just nu sitter jag och skriver från bussen efter att ha gått på finska kursen för första gången på tre veckor. Det är skönt att vara tillbaks i rutinerna!
 
 
27/4: Fotboll!
Shit vilken bra start på veckan! Jag har precis varit på fotboll med familjen -mamma och ätit god mat och hejat fram IFK Norrköping till 4-1 vinst. Vad kul att det blev vinst också just denna kväll! Riktigt trevligt att sitta i restaurangen och prata och äta sådär efter jobbet. Allt detta blev möjligt då jag vann en tävling igen på facebook. Tänk att jag vann igen! 
22/4: Middagsklart
Nu när jag varit sjukskriven har det varit jag som stått för den mesta matlagningen och så även ikväll. Jag tycker det är lite kul att laga mat men jag vill att det ska gå fort. Därför blev jag väldigt glad när jag upptäckte Abbas matklara såser som man bara strör över fisk och sedan in i ugnen. Enkelt, snabbt och jättegott!