Angelicas Gnällbänk

30/4: Valborg, seeg men glad =)

Har inte planerat något för denna dag för i år orkar jag inte bry mig, det blir en lugn Valborg i Etuna och jag tror jag valde rätt som inte åkte hem.

Anledningen? Jo idag när jag precis hade vaknat från min eftermiddagssömn (ja helt sjukt trött är jag idag så jag sov en timme) så ringer ett okänt nummer. Det visar sig vara från Student Consulting och den kvinnliga rösten på andra sidan luren undrar om jag fortfarande är intresserad av brevsorterarjobbet 4 h på söndagar? Jaa de klart jag är!!! Jag vaknar till och har nu en intervju på fredag i Västerås. Hahah skoooj! =D Och till Västerås, kanske man ska passa på att gå lite på stan där också.


Jag gillar verkligen dessa överraskningar med jobben. När jag inte väntar mig att få något jobb så dyker de upp. Hur hjävla bra som helst! =D  Önskar annat i livet kunde vara lika lätt.   


Ha en trevlig Valborg allihopa!

29/4: Raffe-cupen (fotboll) 24 maj!
Vilken underbar dag det är idag igen! Jag vill nästan bara ta mig till en sjö och bada och simma. Förra året hade jag badpremiär redan i början av maj om jag inte minns fel. Hahah det var helt galet asså, kallt som bara den! Men som tur var så hade vi en bastu att värma oss i efteråt.  

Idag har jag tvättat och känner mig inte alls pigg på att ta tag i och börja plugga. Jag pratade med mamma i telefonen imorse och vi kom fram till att det nog är bäst om jag är kvar här under Valborg iaf, för hemma kommer jag inte kunna plugga något. Så det blir en lugn Valborg för denna flicka om inget roligt i Eskilstuna finns?

Iallafall på lunchen så delade jag och ELSA-gänget ut lite papper till Raffe-cupen som är en fotbollscup som går av stapeln den 24 maj, så alla Etuna studenter som gilalr fotboll samla ihop ett gäng och spela vetja =) Jag har inte bestämt mig om jag ska spela eller inte, måste ju ha ett lag också och så många känner jag inte som vill spela fortboll men vem vet jag kasnke kan hoppa in i något  lag. Vore kul att få spela iaf när jag ändå ska vara där liksom.
 
Nej nu måste jag plugga, ha en finfin dag!
28/4: Innebandy
Träningen ikväll var intressant. Jag var så otränad som man kan bli, för det var 2 veckor sedan jag sist spelade och det märktes. Jag spelade uruselt. Fick åtminstone 2 bra chanser att göra mål men satte ingen av dem... besviken. Men det var kul att få spela igen. Dock verkade det varma vädret ha satt prägel på alla för när det var 15 minuter kvar var det knappt någon som orkade spela mer... Det var tuff träning asså.

D informerade alla att träningarna resten av veckan blir inställda... ååhh jag som hade sett fram emot att få träna mera. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag pallar inte åka hem för det kommer bara bli så att jag inte kommer plugga något, och det måste jag! Å andra sidan får jag skitkul på Valborg och får hitta på saker med kompisarna. Aaaahh jag hatar att ta sådana hära svåra beslut !!

Föresten vad är det för speciellt med Valborg anyway? Tycker alltid att det inte varit något att fira. Bara bränna en hög med skräp. Dock var de mysigt och kul förra året då jag var med boysen på tivolit de satt upp i Klocket =)

Dags för sängen
Natti