Angelicas Gnällbänk

31/10: The grej of the Day


Jag som liten 6 -7 åring! Hittade fotot hos mina föräldrar. Jag minns det så väl. Första skolfotograferingen och jag (eller Mami) hade fixat flätan på sidan. Jag tyckte det var så himla fint (haha!). Mami hade sagt åt mig att jag kunde ha den fram tills fotograferingen men att det vore snyggare om jag tog ur den före... Men jag tyckte annorlunda ;)

30/10: Lööövley


Snäll dotter jag är va som drog ut till föräldrarna en söndag som denna och röjde upp bland lööööven här! Var kommer alla löven ifrån herregud! Och så mycket ekollon har jag inte sett på ett ställe!! Om vi säger såhär; hade det varit skattkammaren på Fångarna på Fortet hade jag varit rik just nu...!!

30/10: VECKANS... [V.43]

 Sååå nöjd med veckans träning! Ett pass CXWORX, Bodypump, tvättning (massa springande i trappor) och lite lövkrattande på det hos föräldrarna. Det känns (och syns) verkligen att träningen gör under med min kropp!! Löövely!

 Diggar denna låt med Rihanna! Videon är dock mer ledsam än vad jag tycker låten är...
 Snacka om att jag är trött på ROSA!! Herregud vad trist att behöva klä sig i det en hel vecka men jag tror jag klarade det?!!

 Hade bokat tid i veckan till frisör (ni vet dendära "hemska" frisören som alltid ställer till mitt hår snarare än fixar det snyggt) men så ställde han in dagen före. Tog det som ett tecken och bad mami klippa topparna istället ;) puuhh eller vad säger man?!