Angelicas Gnällbänk

31/3: En skidresa i Norr
Nu har pojkvännen och jag varit iväg på skidresa igen. Hela påsken faktiskt och det var hur mysigt som helst. Trodde jag skulle känna mig skeptisk till snön (nu när man precis börjat vänja sig vid att det börjar bli vår!) men det gick bra att ställa om sig så fort man såg snön.
 
Vi åkte med Jakobs pappa upp till deras hus i Norrland och bodde och åkte skidor där. Bra för det blir billigt boende och mat! Vi åkte längd varje dag utom sista dagen för då hade jag börjat få så ont i armarna! Förutom första dagen som verkligen var den bästa vad gäller skidväder så var de övriga dagarna jättejobbiga eftersom det nästan bara gick att staka sig fram.
 
På morgonen var det ca -1 till +5 grader men på em var det närmare 8 grader och det gör att snön smälter riktigt fort. Men trots träningsvärk på diverse ställen så tog vi oss ändå ut på en ca 2h tur och det var riktigt härligt. Som terapi för både kropp och själ! Jag har verkligen varit stressad på sistone i arbetet vilket gjorde en längre paus väldigt välbehövlig.
 
Här kommer lite bilder från resan:
 
 
En hord med 13 renar sprang fritt kring markerna runt huset, så mysigt! Lycakdes få en bra närbild på en av dem!

Den här sträckan i skuggan av träden var så bra!
 
Ibland fanns det inte alls några plogade skidspår då fick vi köra ändå!
 
Tack och hej för den här gången Norrland!
 
 
20/3: Träningslust!
Åhh vad skönt, den är tillbaks! Min träningslust alltså. Tänk att stress har så mycket påverkan på hur mycket man orkar och har lust att träna. Det har varit mindre stressigt den här veckan och jag har hittat tillbaks till suget igen. Den här veckan har bjudit på varierande träning och faktiskt så tog jag ledigt från Finskalektionen i tisdags och gick och tränade istället! Så här i efterhand var det helt rätt beslut. Ibland måste man lyssna på kroppen och magkänslan.
 
#43 Funktionell träning stability 45min
#44 Simning 60min
#45 Funktionell träning 60min
#46 Promenad 60min
#47 Yoga 60min
#Fönstertvättning ;)
 
18/3: #10 MAKALÖST GOTT matmässa
Fredag noch helg! Så himla skönt. Denna fredag bjöd på lite annan underhållning än att direkt åka hem efter jobbet och inta fredagsmysläge i soffan. Den innebar istället att möte upp pojkvännen och gå på matmässa, MAKALÖST GOTT!
 
Jag gav det som Alla hjärtans dag present och nu var det dags att infria det. För 200 kr kunde man prova på både mat och dryck från närproducenter i Östergötland (stort plus för att det är lokal mat/dryck!). Utbudet av dricka var jag mer än nöjd med. Dock tyckte jag att maten kunde ha varit lite mer av. Jag blev inte riktigt mätt på det som serverades men det var kanske inte meningen heller...
 
Jag trodde även att det skulle funnits något mer att köpa med hem än det som fanns. Men ändå en kul upplevelse att få prova på lokala produkter som jag i vissa fall inte hade en aning om att de fanns ens!