Angelicas Gnällbänk

31/1: Hittat träningsflow!
Yes, äntligen känner jag att jag är på gång igen. Trots konstig tandvärk och annat strul i veckan så har jag hållit igång på ett eller annat sätt. Hittade till ett yogaprogram på internet som man kan göra hemma i 30 dagar, tänkte att det vore bra komplement de stunder man känner att tiden inte finns att ta sig till gymmet för att gå på yogapass. Dessutom får jag användning av yogamattan jag fick av mamma i födelsedagspresent.
 
#10 Bodybalance 60 min
#11 Promenad 60 min
#12 Bodypump 60 min
#13 Promenad 1h 15 min
#Shake shake på dansgolvet på Kopparhammaren
#14 Promenad 1h 30 min
#15 Yoga30 min  #30daysofyoga
 
 
29/1: Tandvärk
Under 15 års tid har jag inte haft några problem med min tråd som jag har på insidan av nedersta tandraden. Men så för ca 1,5 vecka sedan satt jag i soffan och tog en seg liten godisbit och stoppade in i munnen, bet till i främre delen av munnen och vips så fastnade godisen i tråden! När jag försökte dra loss den kändes det som att något hände med tråden. För varje dag som gått sedan dess har det känts som att tänderna i munnen rört sig (obehaglig känsla!). Droppen blev idag då jag på jobbet kände att nedre tandraden tog i övre när jag bet ihop käken.
 
Ringde tandläkaren direkt och bad om tid. Möttes av en inte alltför tillmötesgående person i telefon men nu har jag tid först på onsdag. Känner mig oroad över hur mycket tänderna kan röra sig, någon som vet? Det känns som att även övre tandraden har börjat krångla, har konstig känsla i de två främre tänderna.
 
Det stör mig att jag inte tog tag i detta direkt, jag liksom ser som värsta senario att jag måste få tandställning igen... men man tror ju inte att det ska vara "så farlig". Låt oss se nästa vecka.
 
24/1: På gång men prioriterar annat
Den här veckan har jag varit taggad till tusen (dock med halsont till och från) men sedan har det varit 2 dagar med strategi på jobbet vilket har gjort mig väldigt trött och opepp på träning. Och sedan var det festligheter i fredags som tyvärr förstörde min planerade träning på lördagen. Men det blev ju lite skaka skaka dans på fredagskvällen ;)
 
#7 Bodybalance 60 min
#8 Funktional traning Hiit 45 min
#bonus shake shake på dansgolvet ;)
#9 Promenad 60min