Angelicas Gnällbänk

30/9: Wake me up when September ends

Varenda grej i mitt liv strular just nu. Precis allt. Allt ifrån jackor vars knappar lossnar till att jag slumpvist väljer en dator i datorsalen som visar sig inte fungera för just mig men kompisens dator bredvid fungerar. Vidare fungerar inte Internet, inte värmen, min mobil är helt knas och trots att jag diskar varje dag så ere en hjävla hög disk på diskbänken varje dag när jag kommer hem. 

Jag testade ett nytt schampo av märket REDKEN (ja, helt fel vecka för de!) som nästan fräte sönder min hårbotten (kändes som de iaf!). Min cykelbelysnings fästen lossnar från cykelstyret, vilket gör det nästan omöjligt för mig att cykla med en innebandyklubba i ena handen samtidigt som jag håller lyset på rätt plats. Detta och en miljon saker till krånglar för mig just nu. Det är inte underligt att jag blir trött och att tårarna kommer...

Wake me up when September ends

29/9: Har världen vänts upp och ner under mina fötter?

Det går inte riktigt som jag vill just nu. Många saker bara strular. Internet, Skatteprogrammet i skolan, eventuellt problem på träningen, muskel/ledvärk som jag har fått pga tabletterna (tror jag) mm.  Just nu känns livet bara usch! 

Åt det mer positiva håller (ja, jag försöker bibehålla den sidan levande) så...var jag iväg till innebandyn igårkväll  och testade mina nya inneskor. Vilken skillnad säger jag bara! Jag brukade alltid få ont i fötterna efter träningen och en massa blåsor på lilltårna och fotsulan brukade vara röd som en tomat och värka. Jag kände knappt något om fötterna efter gårdagens träning. Wow! Att jag inte använt sådana skor förr!

28/9: Gnällbänken
Mitt i mitt arbete med skatteuppgiften då jag har som mest dokument öppna, så blir det el-avbrott!! Åhh, sån röta!!!!!

Jag känner att detta inte är någon bra dag. Ska till träningen ikväll och fråga folk om de betalt medlemsavgifterna och blabla... känner inte alls för att göra det eller träna för den delen heller. Ingen bra dag detta, återkommer imorgon!

ps. stor nyhet; Thordarson kommer och förstärker Peking igen, waay!