Angelicas Gnällbänk

31/7: En skön känsla
God morgon!
Härlig morgon med sol. Kanske att jag ska lägga mig och sola lite på balkongen? Om solen håller sig framme vill säga.
 
Haha, jag är så rolig. Vaknade idag och känner liksom gårdagens pass i magmusklerna. Gick runt och var lite stolt! Jagt ränade Core-passet samt sprang 2 km på löpbandet. Det kändes så bra!!! Några fler sådana pass och magrutorna kommer att börja synas ;)
 
Annars har jag inga planer idag, får ta dagen som den kommer. Kanske planera lite inköp på IKEA. Imorgon ska jag dit med föräldrarna. Först ska vi åka till Skänninge marknad. Jag brukar sällan hitta något där men det kan vara skönt att bara strosa runt lite. Men IKEA sen, sååå roligt!!
 
Nej, nu dags att hitta på nått! Städa lite och kanske baka något!?
 
 
PS. Någon som vill ut och bugga (ja du läser rätt!) på torsdag? Industrisemester har något gratisjippo och jag tänkte det kunde vara lite skoj och testa på och dansa till något annat än partymusik.
30/7: 'Modell för en dag'
 
 
Haha nejdå, jag bara skojar. Har varit och shoppat lite på stan.Tog denna bild inne i provrummet på HM. Ibland får jag för mig att ta bilder och gå hem och fundera på om jag passade i plagget eller inte... Mm, ibland har jag vårt att bestämma mig. Vad tycker ni, köpa eller inte köpa? 
 
Fick besök av hela familjen faktiskt idag till lunch. Blev lite halvt stressigt i och med att jag varken handlat någon mat sedan jag åkte för helgen och dessutom hade tvättstugan. Men fick ihop det ganska bra ändå ;) 
29/7: Min helg i Eskilstuna
Haha, ja vart ska jag börja?
¤ Fått träffa min kompis -Check!
¤ Fått se mitt gamla studenthus och hur det ser ut numera på insidan - Check!
¤ Haft det roligt i Eskilstuna - Check!
 
Det var riktigt kul att få återse min studentstad igen! Den var sig lik. Fast ändå inte. Min kompis hade bjudit över en annan kompis så vi umgicks lite innan festen drog igång på kvällen. Massa nytt roligt folk (Etunaborna är rätt sköna faktiskt!). Utgången blev dock inte som väntat (jag hade velat gå till Brasseriet ett gammalt ställe vi hängde och dansade mycket på) men istället drog vi till en pub och chillade. Det var galet mycket folk ute!! Lite som jag mindes det faktiskt. Jag började snacka lite med en kille från förfesten som sade att han bodde i Vakteln (läs mitt gamla studenthus) och jag bara "ååhh, skulle vilja se hur det ser ut nu". Han nappade och bara "vi tar efterfest hos mig", så vi ett gäng drog hem till honom efter stängning som i Eskilstuna redan är kl. 02.
 
Killen bodde i en lägenhet på översta våningen. Lite nostalgi när jag fick se köket/studentlyan. Efterfesten var nog rätt seg, jag måste ha somnat ganska omgående i soffan. De andra likaså. Halv åtta på morgonen knallade jag och min kompis hem, väldigt sega. Men det var en rolig kväll ändå! :)
 
På tåget hem sedan hände en rolig grej. Jag hamnade på en plats precis utanför toaletten, man sitter liksom i "korridoren" på 8 platser i rad.Det går in en kille på toan. Några minuter senare kommer en mamma och hennes dotter och ska in. Precis när mamman trycker på knappen säger jag lite halvtyst "det är upptaget". Men då börjar dörren glida upp och man ser killen sitta därinne på toan. Han helt chockad av att dörren gick upp försöker stänga den. Dörren har en automatisk öppning och stägning så den går inte att dra igen. Killen försöker febrilt från toasitsen. Vi andra sitter där och vet inte vart vi ska titta eller hur vi ska hjälpa killen. Tillslut åker dörren igen av sig själv. Jag höll på att garva ihjäl mig inombords!!! (med respekt för killen och hans situation höll jag inne lite på det) men när dörren väl stängdes kunde jag och de andra som satt runtomkring mig inte hålla oss, asgarv!! Stackars killen!!!