Angelicas Gnällbänk

19/6: Time out

Kommer ta time out från bloggen nu. De som inte kan få nog av mig (skämt o sido) kan ju adda pq_girl@hotmail.com

på msn.

Bajbaj

15/6: ...

Helgen som gått har varit ganska intressant. Kattletandet i fredags var det ena, sedan i lördags så sågade samma grannar som har katten ner några träd för de ska bygga ut sitt hus. Vi satt spänt och tittade uppåt då de började såga.


Huset ligger på en brant slutning (dock under huset är det slätt) så träden lutar ner mot huset om man nu får för sig att såga ner dem. Men grannarna lyckades ändå med lite hjälp av någon de kände få ner två träd som ej hamnade på huset. De pustade nog ut också och vi i familjen var imponerade.


Men sedan det tredje trädet hamnade på något sätt fel och Booom hörde man när det föll ner. Det hördes en del svordomar uppifrån (vi bor ändå i skriketorp, varav namnet inte är något skämt för det hörs verkligen när man snackar eller skriker!) Det blev även liv i en del grannar som självklart började glo uppåt.


Senare fick vi höra att det var gäststugan bakom som hade träffats och rasat ihop (vi visste inte ens att den fanns!). Tur var väl det att det inte var själva huset de bodde i som vi trodde det var. Men lite synd för den familjen att de har sådan otur 2 dagar i rad...


Själv känner jag nu att jag också löpt amock av fredagen den trettondes förbannelse. Har fått skitont i halsen vilket säkert är på grund av regnet som blötte ner mig i fredags. Vore bra om det kunde försvinna så att man kan fira midsommar i friskt tillstånd.


Det har väl inte heller blivit bättre av att jag städat en massa under helgen. Jag och min bror ligger sällan på latsidan så vi tog oss det stora ansvaret att städa garaget. Fy faan vilket jobb. Trodde att vi var den familjen som samlat på oss mest prylar ever men jag tror nog min kompis Henkes familj knäcker oss med ett antal kg prylar. Får skylla på att de är fler i familjen och har större hus, haha ;P


Har även under helgen kollat fotboll såklart. Lite besviken blev man allt att Sverige inte lyckades hålla 1-1, det var ju så nära!! Men det är bara att ta nya tag mot Ryssland om några dagar.


Jag har lovat mig själv att inte sitta så mycket vid datorn, lätt hänt att man fastnar på msn i flera timmar. Så vi får se när jag skriver igen.
 

See ya!

15/6: Hormoner, vitaminer, brist på nått?

Jag har under de senaste dagarna börjat bli mer och mer orolig för mig själv, min hälsa. Inte blev det direkt bättre av att läsa den dära boken jag skrev om förut. "skuld, skam och rakblad" snacka om svart bok med svarta tankar men som ändå skriver om hur man tar sig upp från helvetet den familjen hamnade i.


Hur mår min själ egentligen? Insidan på Angelica, är den svart? Henke kallade mig "kallblodiga mördaren" när vi gick och skojade på promenaden då jag dels har superlånga naglar (killing instincts) och dels var jättekall om axlarna fast det var en 27 grader i luften (vi gick dock i skuggan i skogen och det blåste en massa). Men inte faan är väl min insida svart och inte är väl jag kallblodig?


Har surfat runt lite på en del sidor och läst på om vitaminer och hormoner och brister på olika saker som uttrycker sig i olika symtom. Har märkt att mitt hår blivit tunnare och torrare vilket jag såklart vill göra något åt. Då såg jag en artikel där det stod att man bör söka läkare om man har mensrubbningar och märker håravfall/tunning. *ring ring varningsklockan*


Har haft det i säkert ett halvår nu men man tror ju alltid att sånt ska lösa sig själv så inte har jag gjort något åt problemet. Men kanske är det så att mens, hår och hud går hand i hand och att det beror på antigen en brist eller hormonrubbning som gör att det på mig ter sig som det gör.  


Jag ska i alla fall ta mig ett besök till herr doktor och reda ut detta, pallar inte leva mer som jag gör. Något är fel och det har jag känt på mig länge, nu är det dags att göra något åt det!

Det dåliga är att man enligt min mamma bara kan gå till doktorn i den staden man är inskriven i,, what da fuck!? När man väl inser att något är fel finns alltid hjälpen långt bort, är det inte konstigt?