Angelicas Gnällbänk

30/6: Bråvalla festival
Som bland de sista ut att skriva några ord om Bråvalla festival så skriver jag: så himla kul!! Efter förra året då jag verkligen inte trodde att jag var festival-typen, så blev det mer självklart för mig i år att jag faktiskt tycker detta är så roligt. Jag läste idag att det hade varit runt 400 anmälningar om brott (allt ifrån misshandel, våldtäkt till stölder men jag märke inget sådant på plats. Kanske beror det på att jag faktiskt inte vistades i campingområdet men jag tror även att mix utav folk som är där, såväl äldre som yngre tonåringar gör att det blir en bra balans. 
 
Jag, pojkvännen och några kompisar åkte dit runt kl. 18, och vi var där till sista numret och gick strax före kl. 02. Det regnade när vi kom dit men jag var förberedd med gummistövlar och regnjacka (man fick ju inte ta med paraplyer). Gummistövlarna var guld värda då det med hela dagens regnande blev lerigt på marken. 
 
Artister vi såg var David Batra (komiker), Adrian Lux, Melissa Horn, Offspring, Kayne West och 2/3 av Swedish House Maffia. En salig mix med andra ord! Offspring förvånade mig med en massa bra låtar som jag hade glömt bort att jag lyssnat på när jag var yngre! Kayne West visade sig vara en diva med skitdålig livemusik enligt min åsikt, alltså det var så mycket bas att ajg knappt hörde vad han sjöng. Men han var ett bra indirekt "förband" till vad som skulle komma sedan, SHM! Dom var grymma! Fältet framför scenen förvandlades till ett stort utomhusdisco!
 
Det roliga med att gå på festival är också folket som är där. Man kan träffa på folk som man annars aldrig ser (det är typ lättare att springa in en person man inte tror sig träffa än att bestämma träff med någon på plats) som tex. såg jag flera personer som jag pluggade med som var där. Även andra vänners föräldrar som också var där. Rolig mix av folk!
 
Helt klart en mycket bra kväll, med väldigt gott sällskap!
 
Festivalklädd!!
 
Konsert på G!
 
Mina gummistövlar efter Bråvalla! ;)
 
25/6: Nedräkning
Nu är det inte lång tid kvar. På lördag ska jag på Bråvalla festivalen *lycka* och sedan är det bara en ynka vecka kvar till semester. Hur skönt som helst! I år är planen att hålla sig i Sverige då vi sparar pengar till något annat.  Det känns ibland som att man glömmer bort att vi bor i ett fint land och inte åker på upptäcktsfärd i vårt eget land!? Håller ni med? Det är vår plan iallafall. Sedan får vi väl se hur vädret blir, jag har ingen lust att vara i Sverige om det ska vara typiskt svensk sol-regna-sol väder. Någon måtta får det vara på det!
 
Annars laddar jag för en rolig sommar med grillningar, Bråvalla festival, Munken in the park, Augustifesten och massa annat skoj!
22/6: Midsommar
På Midsommar gjorde jag och J tvärtom mot alla andra, vi åkte in mot storstaden (köerna var ut ifrån staden). Det blev ett långbesök hos svärföräldrarna  och vi åkte bland annat till ett slott i närheten där vi tittade runt på djur och på slottsinredningen. Vi åt även lunch på en nyöppnad restaurang där vi fick vara med om hur det kan gå till när personalen inte är beredd på att det ska komma så mycket folk... ja lite roligt blev det mellan all virrevarr personal!
 
Och så blev det såklart en massa fotboll. Även fast inte Sverige är med och spelar i Fotbolls-VM sp tycker jag att det är roligt att följa de andra lagen. Uruguay överraskar och England håller inte måttet. Frankrike kan man lita på. En bra långhelg!
 
Trots att det på inget sätt var en dålig helg så kan jag ändå sakna det här med riktigt midsommarfirande med dans och midsommarkrans, god mat och större sällskap. Kanske blir det mer sånt när man får barn? 
 
Suddig bild tagen med mobilen men jag och Jakob.
 
Provbakade ett nytt recept jag aldrig bakat förr, med rabarber och kvarg. Tog med den till midsommar och det blev en riktigt succé!
 
Jag vågade lite färg! (är annars en rosa/röd nackellackstjej)