Angelicas Gnällbänk

31/7: ELSA flyttning bla
Nyss hemkommen efter 3h av virrevarv runt i Eskilstuna. Gick till banken efter en snabb dusch efter jobbet. Hade ett ärende på banken angående ELSA.

D ringde upp mig när jag stod där i banken och först hörde jag inte telefonen som tillslut tjöt som bara den (hum.. lite pinsamt i den så tysta banken menar jag). Han kom ner till banken för vi skulle sedan tillsammans gå och fixa med utskrifter i skolan, även det till ELSA (vad tid man lägger ner på ELSA ibland asså!!).

Fatta vilken ångest att gå till skolan under sommaren... usch. Vill inte behöva tänka på skolan förens det drar igång igen och dit är det ju iallafall 25 dagar till. Jag var i och för sig i skolan på lunchrasten idag då jag lånade böcker till den nya kursen (ska tjuvläsa lite innan, jaa jag vet jag är pluggis! men hellre förberedd än icke förberedd!) så jag har väl indirekt redan börjat tänka på skolan, hihi.

D och jag blev ju hungriga och speciellt jag som inte sedan min lunch vid 11 bara hade ätit en rulltårta-bit och ett glas saft. Så istället för att skiljas åt då det bara var 45 minuter tills vi skulle ses igen för flyttning av ELSAs kansli till den nya byggnaden kl. 18 så bestämde vi oss för att äta något. Det blev pizza, mums så gott.

Det var kul att sedan få träffa de andra i ELSA. Sommaren har varit låång men ändå var dem ju desamma. Vi flyttade över de som skulle över till nya huset och de andra slängde vi. Precis när vi skulle dra hem så började de spöregna men snabb som jag är så hann jag springa hem innan de riktigt började vräka ner.

Nu är det bara ca 2h till sängdags så jag måste väl ta och fixa lunch till imorgon som är FREDAG! Denna vecka har gått fort. Fortare än någon annan vecka jag har jobbat. Kanske är det så att allt börjat gå på automatik?!
30/7: Bra program som tipsar om former och kläder
Jag satt och kollade på Trinny & Susannah Undress The Nation nyss, som verkligen har blivit ett av mina favoritprogram. Jag gillar när saker får sin förklaring, liksom som i detta program där de lär tittarna hur man klär sig efter vilken form man är.

De hade valt ut 12 olika former som tex. timglas, klubba, cello, vas, päron, äpple och strut (kommer inte på flera =P). Hade jag varit lite mer koncenterrad på programmet hade jag nog fört anteckningar, hiih. Men jag gjorde annat under tiden. Har funderat ett tag nu och tror jag är formad som ett timglas. Eller vad tror du?
För de som är intresserade går programmet onsdagar kl 20.00 på kanal 5 (dock visar de kasnke inte samma sorts avsnitt men iaf liknande)

En fråga till er, tänker du på vilka former och klädkoder etc du har när du handlar kläder?
30/7: Är du trött på värmen?
Aftonbladets läsare är inte trött på värmen (ca 80% har inte tröttnat på värmen sist jag kollade statistiken) och det är inte jag heller egentligen. Det är riktigt skönt när det är varmt och skönt efter jag har slutat jobba vid 15- tiden. Dock hatar jag när man ska gå och sova för då är min lägenhet som värsta hetaste bastun. Jag skämtar verkligen inte, det är såååå varmt. Min termometer som inte brukar visa fel visade på 32 grader INNE igårkväll. Hur sover man då liksom om man inte kan ha öppet fönster?!min termometer