Angelicas Gnällbänk

23/4: Företagsfest med drag i!
Det är söndag och jag känner att den här helgen känns längre än vanligt eftersom jag redan i fredags hittade på något direkt efter jobbet. Det var företagsfest med ca 470 personer!! Jag var nervös när jag blev skjutsad till Borgen där festen skulle hålla till, jag menar det är en helt del folk, kommer jag hitta någon jag känner igen? Jag hade inte behövt vara speciellt nervös för redan i kön för att hänga av jackan träffade jag första personen och sedan hann jag bara ta ett mingelglas så kom kollegan springande från toaletterna (vi hade bestämt att mötas i entrén). Puh, skönt då var den biten avklarad.
 
Vi hittade platser bredvid några andra kollegor och jag hamnade av någon anledning mittemott ena av de största cheferna... hum. Vad ska man prata med honom om? Men det löste sig och vi hade det hur trevligt som helst vid bordet. Det var sedan buffémat och det rullade på trots att vi var så många. Festarrangörerna hade gjort det bra med att dela upp vilka som fick gå och ta mat etc.
 
Kvällen flöt på och det blev livemusik från Rydell & Quick, ett band som jag aldrig hört förr men som var riktigt bra!! Dom spelar tydligen mest på afterski och liknande ställen. Vilket drag de fick igång, från första låten stod folk upp vid borden och dansgolv skapades på några minuter. Tror vissa hade väntat på detta ögonblick, haha! Jag tog bara en enda bild på hela kvällen men det kanske säger hur bra det var för det var prat, dans och massa skoj hela tiden! Jag t.o.m buggade (vilket jag inte gjort sen gymnasiet..?). Helkul kväll!
 
 
17/4: Annorlunda 30-års firande
Nu har 30-åringen blivit firad på riktigt! Hela förra helgen gick till firande (och lite sörjande). Det skedde ett terrorattentat i Stockholm precis på J:s födelsedag 7/4. När vi fick reda på det tog det bort lite av stämningen men vi tillsammans med svärföräldrarna och J:s bror, gick ändå ut och åt som planerat. På restaurangen var vi helt ensamma hela kvällen (haha, kändes lite konstigt!). Men restaurangen J valt är en lite mindre och mer osynlig restaurang skulle jag säga. Men det blev hur mysigt och gott som helst trots alls. Rullade mer eller mindre hem efter mycket god 3-rätters... !
 
Sedan på söndagen kom mina föräldrar och några vänner till familjen och det blev firande igen. Då hade vi gjort god smörgåstårta. Tänk att det inte var svårare?! Hade fått för mig att det skulle vara svårt och ta lång tid men det gjorde det inte alls. Både fin och god blev den! Tänk vad duktig han är J som bara "slänger ihop saker" :)
 
J på restaurang <3.
 
Smörgåstårtan som vi gjorde till våra gäster på söndagen. Nam nam!