Angelicas Gnällbänk

18/7: Provat på golf!
Jisses Amalia! Tänk er fyra personers som träffas för att bestämma något att göra för dagen. Det var jag och tre till denna lördag, vi ville hitta på något men hade på den egna kammaren inte kommit på vad. Men så dök idén om golf upp (istället för klassiska minigolf varje sommar). Vi ringde runt för att se om det fanns möjlighet att spela. Den första vi ringde hade inte den klassiska Pay and Play så vi ringde en andra golfklubb också. 
 
Där fick vi träff och åkte dit. Vi fick låna klubbor och sedan var vi igång! Både en och två bollar hamnade i vattnet. 4h senare hade vi spelat klart 9 hål. Och roligt var det!!
 
 
16/7: Gotland runt och Norrland
Hej!
 
Nu är vi tillbaks hemma igen efter nästan 2,5 veckor hemifrån. Tänkte att jag skulle sammanfatta båda resorna med lite bilder, för jag tror att båda resorna bäst beskrivs med bilder!
 
Andra resan blev direkt från Gotland med mellanlandning i Märsta en natt sedan med bil till Norrland. Där passarade vi Höga Kusten bron och stannade för en planerad lunch. Vilket ställe! Utsikten var jättefin, lite synd att det var mulet. Vi kände en som hade en gård där så vi kunde bo och bara ta det lugnt. Fick verkligen känslan av lugn och ingen stress däruppe.
 
 GOTLAND:
Almedalsparken, helt fylld av människor och politiker under 'Almedalsveckan'. Det blev en del besök hit.
 
Vårat hyrda boende låg på loftet, hur mysigt som helst!
 
Mums! Vi hade tillgång till grill.
 
Jakob i ett besök i Lummelundagrottan blev det också, åk dit! Men ta med något varmt plagg det är bara 8grader i grottan (vi glömde men gick in ändå!)

Chillade med Rosé!
 
Uppe på Ringmuren!
 
Blå Lagunen, Gotland
 
 
 
NORRLAND:
Höga Kusten bron, Norrland
 
Jakob gick ut och röjde lite i skogen!
 
Solia skidbacke, vilken utsikt!
 
Myggigt! Jag har till och med en mygga på munnen.
3/7: Lyxfrukost
 
Det är en tupp som väcker oss varje morgon. Det kanske säger hur mycket på landet vi är just nu. Dock är tuppen något av en åttasovare precis som vi! Det är skönt att inte sova bort dagen. 
 
Som lite lyx på morgonen brukar vi gå och köpa färska frallor, det ligger nämligen ett bageri bara några hundra meter ifrån oss. Mums! 
 
Annars har vi det riktigt bra här och kul att sommarvärmen har kommit!