Angelicas Gnällbänk

31/1: Konstiga drömmar

sovaDe senaste dagarna har jag haft jättekonstiga drömmar. Jag vet inte varför men det är som att jag inte "vilar" när jag sover. Jag antar att jag är orolig för något för det brukar vara så att när jag är orolig för en sak tex. tentor så drömmer jag konstigt. Men frågan är ju då, vad är jag så orolig över?  

Bilden är ifrån nyår då jag sov över hos en kompis, rätt skön soffa ;)

Jag pratade länge med en kompis igår och puuh vad trött man var efteråt. Det var förvisso jättekul att höra från henne men våra långa samtal tar kål på mig! (1h 40 min) Och inte blev det bättre av att veta att en dröm jag haft som inkluderade henne typ, faktiskt nästan var sann!

Naa nu ska jag ta och glömma mina konstiga drömmar och ta mig ut i solen, den är ju faktiskt framme och påminner om att våren snart är här!

Solen skiner extra starkt idag
Och jag känner att den skiner för meeheej
jag har lärt mig att tänka klart igen
Punkt slut nu lämnar jag deeheej ;)

Farväl Farväl


 

30/1: Skrivtorka
Jag har inte skrivit på ett tag och det är för jag inte vetat vad jag ska skriva och inte orkat heller. Jag tycker dagarna går väldigt fort nu när vi har lektioner på eftermiddagen, 13-15.30 är ingen bra tid att ha lektion!!
Jag trodde att det skulle vara skönt, liksom sovmorgon (whiiee), men nu har man börjat bli så otroligt lat. Försöker ändå att gå upp tidigt och komma igång och läsa innan lektionen.

Igår satt jag och såg på den nya serien Gossip Girl (varken Despareate Housewifes eller Ugly Betty går ju mer på tvn på tisdagar, till min besvikelse). Och jag måste säga att serien var rätt bra, lite a la OC. Vi får se om man pallar och följa den =P

26/1: Me <3 shoes!
På en lektion häromveckan tog läraren ett exempel som resulterade i tesen: tjejers skobehov kan aldrig mättas. Och jag är beredd att hålla med. Jag tycker jättemycket om skor, i alla dess slag. Och jag har nog för många skor hähä... Här är några: