Angelicas Gnällbänk

30/9: Skoinspiration!
Vad roligt det är när man inser att man blivit mognare. Det har jag precis blivit medveten om då jag i helgen har jag varit på jakt efter nya skor, både vinterskor och en höstvariant. Istället för att som tidigare titta på de billigast/finast skorna, går jag numera mer efter bäst kvalité/bekvämast. Och det finns så fina skor just nu hos Ecco! Tycker verkligen om deras modeller i år!! Nästan så att jag får beslutsångest, riktigt bra skoår för mig. 
 
 
 
29/9: Pizza- och spelkväll!
Kulturnatten i all ära i Norrköping men jag och några vänner trotsade det och stannade inne och bakade pizza och spelade sällskapsspel. Hur trevligt som helst! Lite olika kombinationer av pizza blev det också som syns nedan i bilderna. Min pizza är den med skina, räkor, tomat, ost och på ena kanten mosarellaost. Första gången jag bakade pizza med mozzarella - blev glatt överraskad av både att den smälte ut och smakade riktigt gott på pizzan!
 
 J´s är igång och lägger upp något slags kött på sin pizza... jodå allt går visst att ha på pizza!
 
E´s pizza med tomat, mozzarella, fetaost, oliver och soltorkade tomater. 
 
S´s pizza med tomat, oliver, mozzarella, ananas och fetaost.  
 
 Min pizza. 
 
Det blev bland annat spelet Ticket to ride. 
26/8: Igång med höstens pumpträning
800 repetioner senare och kroppen lever och mår bra! Direkt efter jobbet gick jag på ett bodypump-pass. Det var ett tag sedan men nu är det höst och av någon konstig anledning så är det bodypumpsäsong för mig. Min kropp behöver rejäl träning efter allt stillasittande jobb.
 
Nu kvällsläsning före läggdags!