Angelicas Gnällbänk

31/8: Under min måbravikt

När jag var kattvakt, var jag bara tvungen att ställa mig på vågen som stod på toaletten. Den visade 54.8kg. Chock!! Gången innan dess som måste ha varit ett bra tag sedan, visade vågen minst 58kg. Jag antar att den månaden jag städade och det blev tidiga mornar tillsammans med lite sömn måste bidragit till att jag gått ner så värst. Jag är lite rädd för att gå ner ännu mer när musklerna försvinner då jag inte har möjlighet att träna just nu (mer än hemmaträning med vikter). Jag känner saknad. Jag vill kunna träna som jag brukade, innebandy, styrka och promenader. Men det går inte längre. Jag mådde så hemskt bra utav det, fann livsglädje, hade ett mål att bli ännu bättre på det jag gjorde. På något sätt ska jag försöka gå upp till 58 kg igen!! det var min måbravikt, and I like it!

31/8: En jobbhög

Sitter och söker jobb idag. Har liksom samlat på mig flera stycken och söker alla på en gång, känns bättre så än att göra det en varje dag. Vilken strategi är bäst egentligen? Aja, det viktiga är ju egentligen att de kommer iväg. 

På förmiddagen gick jag igång på ogräset på tomten och trots att jag hade handskar när jag låg där på alla fyra så drogs halva nagellacket bort på naglarna på ena handen, blööh! Får måla på det ikväll igen. Annars händer inte mycket just nu, känner mig fortfarande strandsatt härute, men ska evetuellt in till stan imorrn iaf, me likiie var ju ett tag sedan!  

Tillbaks till jobbhögen...

30/8: Lär känna Gynning

Hittade Carolina Gynnings bok Ego Woman i min boksamling (mami eller jag har vunnit den) för några veckor sedan och började läsa den. Den var helt okej, hade inga direkta förväntningar på den. Carolina berättar om hur det var att jobba för olika tv-kanaler och med olika tv-program, om fd pojkvänner och ger svar på tal angående påhopp. Okej läsning om man som jag inte hade något annat att läsa för tillfället...! Bara för att man är känd behöver inte böckerna om en själv vara bra liksom.


Titta boken var signerad av Gynning herself

Min läsperiod fortsätter, just nu läser jag Åsa Larssons Till dess din vrede upphör. Också en kriminalroman, helt såld på den sortens böcker!