Angelicas Gnällbänk

29/2: Nu är det slut!
Det här är rätt sjukt, men är det någon mer än jag som minns att jag vann en årskonsumtion av toalettpapper för X antal år sedan? Närmare bestämt 2011 november. Jag fick själv slå upp det i bloggen för att komma ihåg det. Sedan dess har jag inte behövt tänka på att köpa toalettpapper, det har alltid funnit i förrådet. MEN nu har det iallafall tagit slut och jag får liksom alla andra lägga pengar på toalettpapper. Tänk vad länge det räckte ändå?! Då gav jag även bort nästan hälften till mamma och pappa och några enskilda till kompisar.
 
Fler sådana här vinster tack! ;)
 
 
28/2: Styrkeutmaning!
Förra veckan blev ett magplask och av någon anledning orkade jag inte ens skriva något om den veckan. Jag var halvt sjuk (dragits med ont-i-halsen i snart 3 veckor och har inte riktigt vågat ta ut svängarna med Hiit träning).
 
Denna vecka orkade jag inte med att vara utan träning utan körde lite hårdare trots att jag fortfarande har ont i halsen. I onsdags var det en utamning på gymmet jag tränar på; styrkechallange 3x30 min med tre olika pass. Jag körde två av dessa för att jag kände att det nog skulle räcka. Och nog gjorde det de! Det blev 30 min Bodypump och 30 min Funktionell träning och båda passen var sådana att man skulle maxa i allt (I vanliga fall är ju passen 45-60 min och då orkar man inte maxa hela tiden).
 
#24 Promenad 40min
#25 Promenad 60min
#26 Proemand 60min
 
#27 Promenad 40min
#28 Funktionell träning stability 45min
#29 Bodypump 30min
#30 Funktionell träning Hiit 30min
#31 Promenad 1h 30min
 
28/2: Mello 2016
Mello har ju svept över Sverige i år och såhär långt med fyra avklarade delvifinaler så tycker jag att det har varit svårt att tippa hur det ska gå. Förra helgen var Mello tillbaks i Norrköping (senast var det Andra chansen 2009) men nu alltså en delfinal, kul! Jag vann ju biljetter till genrepet på fredagen via en tävling nere på stan vilket inkluderade även förfest i Värmekyrkan. Jag tog med mig pojkvännen och vi gick dit direkt efter jobbet. Lokalen vi kom in till var full av kommunfolk och vad jag tror var journalister (tyckte mig känna igen några ansikten från NT).
 
Vi åt en plocktallrik samtidigt som en del underhållning tog plats på scen. Bland annat Clas Göran, Den svenska björnstammen och Christer Björkman. Sedan blev det buss till Himmelstalundshallen där Mello del 3 tog plats. Många artister kände jag inte igen men det blev bra underhållning ändå. Live är det alltid bättre än i TV-rutan!
 
Jag uppklädd dagen till ära!
 
Norrköpingsbandet Den Svenska Björnstammen värmde upp publiken på förfesten.
 
Jakob och jag.
 
Mello i Norrköpings Himmelstalundshallen.