Angelicas Gnällbänk

29/2: Lite typiskt svenskt!
Nu ska ni får höra en rolig grej som hände idag.

Imose stod jag och väntade på bussen 06.16. Klockan 06:20 kommer en buss men saknar nummer på skylten. Men eftersom det bara är en minut kvar tills bussen jag och alla andra ska med (brukar vara ca 15 perosner) går vi på i god tro. Ingen kollar vad numret är på bussen, när väl busschauffören ändrar - typ alla är redan på bussen då. Jag hamnar av en slump i bakre delen av bussen och med ansiktet mot bakdelen av bussen alltså bakåtsittande. Så ser jag en buss som kör upp bakom den jag sitter i. Busschauffören i den bussen ändrar till... 130!! DEN JAG OCH ALLA ANDRA SKA MED! Jag bara ställer mig upp och säger "hörrni jag tror vi är på fel buss!?! så kliver typ alla 15 personer ur och över till den andra bussen! Haha fattar ni vad galet??! INGEN tittade vilken buss det var. Det var bara tur att jag över huvud taget såg den andra bussen... Och jag vågade säga till alla andra, så stolt över mig själv =)
28/2: Lite vingligt men det går!

Efter jobbet drog jag till Synsam. Dags för slipning av glas i mina befintliga bågar. Och eftersom jag inte kan sätta i linserna (läs jag har någon slags infektion i ögat) så fick jag sitta där på en stol och liksom vänta i typ 30 minuter. Kul, NOT! Jag hittar nog inte hem utan brillor alltså, om jag inte ska riskera att bli påkörd eller nått. Riktigt illa, men thats life! Alla därute som har sin syn intakt, var glad för det säger jag bara!!

Så där satt jag på en stol mitt inne i butiken och visste inte till en början vad jag skulle titta på eftersom jag bara ser typ en menter framför mig och massa massa suddigt. Kände mig så jäkla dum med att sitta där. Försökte undvika att titta på folk då jag inte ens kunde se deras ansiktsuttryck eller nått. Fick sällskap av H när jag precis var färdig. Första känslan av de nya glasen var bara de är för starka jag ser för mycket!? Vinglade hem med H därefter, helt ovan vid att se så bra helt plötsligt haha! Men sååå skönt att kunna se ordentligt igen!!!

28/2: The Grej of the Day

Nattduksbord på ena sidan kändes så fel när sängen ändå stod i mitten. Så införskaffade mig en till, två matchande nattduksbord. Känns som vuxenpoäng!! =)