Angelicas Gnällbänk

28/11: -

Vi hade finbesök från Tyskland på jobbet idag så jag kände för att klä upp mig lite - tog min svarta kavaj. Det kändes väl sådär. Jag har inte självförtroendet att bära kavaj. Förresten på jobbet idag hände det lite konstiga saker (jag borde kanske inte se mer på Twilight eller liknande!) men en bil blinkade imorse på en helt öde parkering. Alltså som om någon låste bilen med bilnyckeln på avstånd, men det fanns inte en människa i närheten! Asskumt. Sen i korridoren när jag gick förbi en whiteboardtavla så ramlade helt plötsligt några magnetfickor ner. Jag kanske har en förbannelse över mig? Mitt humör har ju växlat rätt mycket på sistone.

Till exempel så fick jag idag en chokladkalender av min kollega! Rätt roligt! Jag borde blivit så glad för det för jag uppskattar verkligen presenten. Men det känns inte som att något riktigt kan göra mig glad numera. Jag är rädd för att jag har tappat bort mig själv. Det känns som jag bara går runt och ÄR. Som om jag varje dag letar efter något som kan göra mig glad igen...

På riktigt så börjar det bli jobbigt.

28/11: Veckans planer!
Måndag
Träna på gym eller prova nya löpardojjorna?

Tisdag
Se tredje Twilight-filmen på bio!!

Onsdag
Body pump såklart!

Torsdag
Poolias julfest på Grand Hotell!!

Fredag
Ut och äta?
27/11: VECKANS... [V47]

 Jag hade världens tur igår med mitt köp av löparskor. Styrde mina steg mot Ingelsta, hade 20% rabatt med NT mera (psst, egentligen föräldrarna). Så hittade jag ett par som verkade passa både mina fötter och smak. Så var de dels nedsatta i pris. Och jag fick utnyttja 20%-rabatten trots att det inte gällde nedsatta varor!! Ska träna upp min kondis nu. Jag vill kunna säga att jag kan springa 5 km utan att vara helt slut... Nån som vill springa med mej??

 

 Riktigt glad för att jag fick möjligheten att gå en HLR-utbildning. Det är ju så sjukt viktigt att vi vanliga människor (som inte arbetar med sjukvård) också kan gripa in i svåra sitauationer när olyckor är framme! Peppar peppar för att de sker dock!!

 I veckan har jag märkt hur min syn har försämrats riktigt mycket =( Känns trist. Jag ser inte längre texten eller ansikten på TV:n med mina brillor. Är det inte den ena skiten i livet så är det den andra...

 Måste bara visa denna bild, haha! Pappret som numera bor hos mig, mina föräldrar och en förpackning hos Sandra ;) Tror hon blev glad när jag kom med en förpackning, jag blev glad för att hon blev glad!