Angelicas Gnällbänk

30/5: Nya brillor
Nu har dom kommit!! Vad tycker ni?? Passar jag i dom?
Brillorna är inte svarta utan mörkt lila så det ser lite ljusare ut mot min ljusa hud än vad ett par svarta skulle göra. Dessutom på insidan är de lilamelerade alltså flera lila nyanser, där syns det verkligen att de är lila! Lite busigt att det inte syns men finns där.
 
 
28/5: VårRuset 2015
Okej, det gick inte riktigt som jag hade hoppats på. Mamma och jag startade i samma grupp; Springa. Jag hade på mig trekvarts träningsbyxor och t-shirt och så min rosa reflexväst som verkligen syntes vilket företag jag gjorde reklam för (mitt jobb). Sprang på bra, ett tag tyckte jag att jag sprang om väldigt många personer och det kändes bra.
 
Jag har ju bara varit ute och sprungit 3-4 gånger och med ganska stort mellanrum emellan gångerna, just för att jag varit sjuk under april-maj. Lite otur att det skulle komma precis före detta lopp. Men men 5e året i rad och jag sprang ju hela vägen runt!!
 
Mamma var också superduktig och orkade hela varvet runt.
 
 
 
26/5: Status inför?
På torsdag ska jag springa Vårruset för 5e året i rad. Lite kul att jag hållit igång varje år och roligt är även att jag ser en förbättring från gång till gång. Första året kommer jag ihåg att jag var ganska otränad och fick gå mer än springa runt de 5 km som loppet är. Andra året gick det bättre men då tog jag vatten vid ett vattenutdelningsstånd och det gjorde att sista 2 km fick jag springa med ett håll som heter duga!
 
Tyvärr har jag drabbats av ont i halsen nu sista veckan vilket känns trist. Jag har inte kunnat träna löpning som jag velat men samtidigt kommer inte jag att kunna förbättra konditionen på de sista två löpträningarna. Men jag känner ändå att jag har hittat en bra form i år, och de gånger jag varit ute och sprungit har känts som att jag har kunnat hitta den "lätta" känslan i löpningen för första gången.
 
Vi får se hur det går på torsdag, håll utkik efter en tjej i rosa reflexväst!