Angelicas Gnällbänk

30/9: Han kom!
Jag var den lyckligaste tjejen på Harrys igår/inatt! HAN kom! Dit.
 
Och festen kunde fortsätta, helgrym kväll!
Med den största flaska jag någonsin sett, 6 liter champange!!!!! Värt att notera: Då hamnar man på väggen inne på Harrys.
 
27/9: Rensad kropp och huvud.
Spänningen har släppt. Eller kanske man ska säga aggretionen jag haft. Jag vet inte men ibland rinner det över för mig, sista droppen sedan får det vara nog. Så känner jag ibland och det kan vara en skitsak som utlöser det hela, fyller bägaren som får det att rinna över.
 
Igår var en sådan dag, mycket på jobbet, ett stort behov av en pratpromenad. Bestämmer träff med en person som en timme före vill flytta fram promenaden för att denne ville träna. Fine tänker jag, jag är ju anpassningsbar. Nästa tid 19:30. Tjugo minuter före ringer personen och säger att denne behöver duscha och äta före. Faan! tänker jag och går i min egen surhet ut själv i regnet. Ibland blir jag bara så trött på personer som "ska bara" före allt man har bestämt. 
 
Men som sagt nu har det släppt. Bodypumpen ikväll gjorde nytta! (på annat än enbart kroppen vill säga) Nu är jag på G igen! Imorgon väntas en heldag (menar verkligen en HELDAG) till kl.17 eller längre (borde vara förbjudet på en fredag) men sen blir jag bjuden på middag så fokus på det ;)