Angelicas Gnällbänk

30/11: VECKANS... [V.48]
 Gotta be somebody - Nickelback, har gillat detta band ett bra tag nu och de levererar alltid mycket bra låtar.

 Sköljmedel, varför ska man ha det när man tvättar? Mamsen lärde ju mig att tvätta och hon använder inte sköljmedel så då har inte jag heller börjat med det. Men kanske borde jag göra det. Någon som använder sköljmedel och tycker det gör kläderna gott?

Vi har fått inbjudningar till julmiddagen med ELSA, eller ja det blir ju inte julmiddag egentligen utan tacobuffé. Men det är ju själva arrangemanget som är det viktigaste.

 Jag målade naglarna i sånt genomskinligt lack och shiit vilken skillnad det bidde! Naglarna blänker så fint och det känns rent ut sagt lyxigt! Kan varmt rekommendera genomskinligt lack för det gör naglarna superfina och på något konstigt sätt kändes de redan vita på naglarna ännu vitare =P


 Julsakerna är uppe men julkänslan är ju totalt veck. Snööön kom tillbaks!

 Föreläsningen vi hade i onsdags, den var den mest meningslösaste jag varit på! När gubben (som såg ut och snackade som min farfar) ställde sig bakom en stol såg det fanimej ut som de stod en snubbe bakom en rulator och snackade hahaha!

 Det var mycket som var what i fredagens idolavsnitt. Liksom den hysteriska tjejen som blev helt crazy bara för att Johan Palm sjöng emot henne, herregud!! säger jag bara. Sen Robin B går från klarhet till klarhet tycker jag. Han var faktiskt en av dem jag tyckt bäst om från början för han påminner mycket om mig själv. Den lite reserverade snubben som tar för sig mer och mer, snyggt jobbat! De ger ju förhoppningar för mig också. Tror han vinner hela skiten nu! 
29/11: Julsakerna uppe!

Idag har jag gått två promenader. Vet inte vart jag fick den energin ifrån. Men det kändes bra att få vara ute och röra på sig. När jag gick igenom stadsparken såg jag änderna simmandes i dammen. Sedan hörde jag deras kvackande. *Naahaha naahhaa* Det lät ju som de skrattade åt en! Det fick mig iaf att dra på smilbanden.

Annars idag är och har jag varit väldigt trött. Alltså riktigt sådär, lägger jag mig ner och inte gör något så somnar jag-trött. Så jag har försökt hålla igång mig, efter promenaden hämtade jag upp julsakerna och dekorerade min lilla enrummare i rött, de blev så fint så. Av någon anledning kändes det jätteskumt att sätta upp julsakerna redan nu, tror det är att snön försvann som gör att julkänslan försvinner, fram med snön igen!   Rött o fint blev det =)
28/11: Varför jag gillar att träna
¤ Känslan efter en träning där man har fått springa sig totalt slut är helt underbar! Jag må vara trött men men ändå så pigg och glad.

¤ Tränar man i lagsporter träffar man på andra som har samma intresse vilket både är bra för det sociala spelet samt även för att knyta nya kontakter och vänskap

¤ Oavsätt träningsform, känner iaf jag att jag kan tänka på annat dvs träning tar bort stressfaktorerna som uppkommer vid för mycket pluggande 

¤ Resultatet av träningen är bra för självförtroendet.

¤ Är man inte nöjd med en kroppsdel kan man träna den (gäller bara vissa kroppsdelar såklart) tills man blir nöjd

¤ Man mår så mycket bättre av regelbunden träning, det påverkar både kropp och själ

¤ Är man tävlingsinriktad som jag så går man fullt ut på varje träning, eftersom man är så envis när det gäller tävlingar kan man även se en förbättring av sig själv i spelet om man tränar regelbundet

¤ Svettig och dan som man blir på träningarna gör inget, man får se ut precis som man vill (eller ja, någon skulle väl kanske reagera om någon sportade i typ underkläder man det är ju den personens ensak ; ) )

¤ Komplimanger och positiv anda, gör någon mål så gläds man åt den personen samt att lyckas någon med något bra ger man en positiv kommentar till den personen