Angelicas Gnällbänk

31/7: 6 månader ur mitt liv
Under senaste tiden har det hänt så mycket att jag inte riktigt hunnit med att sätta mig och blogga i den takt jag har velat. Det har dock hänt en hel del och jag tänkte att jag skulle sammanfatta det i några bilder nedan, enjoy!
 
 
 
 
30/7: Första veckan efter semestern
En vecka efter semestern avklarad och det kändes som att semestern gick alldeles för fort. Många gick på ledighet just precis och jag kan inte komma ifrån tanken på att det känns 'fel' att jobba när det är så fint väder ute och sommaren är här. Kanske lever jag fortfarande kvar i 'sommarlov'-tankar från när man gick i skolan och var ledig 8 veckor. Det var andra grejer det.
 
Annars är det ganska skönt att komma tillbaks till rutiner. Mest har jag saknat regelbunden träning. Jag mår så mycket bättre när jag får röra på mig. Det blev en del träning under semestern också men såklart drar man ner på det.Hela första veckan på semestern gick jag och pojkvännen promenader för att köpa färska frallor. Sedan sprang jag några gånger och det blev även en lite längre cykeltur.
 
Gällandet det sista så hade vi tagit med cyklarna på pendeltåget för att upptäcka Stockholms innerstad lite på två hjul. Pojkvännen hade laddat på SL kortet på morgonen men pengarna hade inte kommit in! Enligt en tjej i kassan kunde det dröja upp till 3 dagar innan de kom in. Det hade ju inte vi tid att vänta på så vi cyklade hela vägen tillbaks till Märsta! Grejen var bara att det var 5 mil och tog oss 3h att cykla!
 
Fram över ser jag fram emot 2 bröllop, ett barnkalasfirande, nya träningspass och Augustifesten!
10/7: Att njuta på Västkusten
En vecka på Västkusten räckte för min del, kan ni förstår hur mycket det blåser där?! Konstant. Oavsett väder och tid på dagen. Men sedan finns det ju andra saker som är bra, som en hel vecka med konstant sol, bra badmöjligheter, vattnet så nära boendet och lätt att ta sig ut till sjöss.
 
Första dagarna njöt jag något ofantligt av att bara ta en morgonpromenad! (det har börjat sjunka in att jag har semester!). Jakobs mormor besökte vi nästan varje dag, hon bor där på västkusten i Hamburgsund. Hon måste ha känt sig väldigt intensivt besök med tankte på att vi sågs varje dag. Vi gjorde även lite utflykter till Smögen och Grebbestad (båda riktiga båtställen med bryggor och shopping längs kajen), sedan Sportshopen i Grebbestad där jag köpte en vindjacka väldigt lägligt för att vi på kvällen sedan gjorde en båtutflykt (det var ej planerat med jackköp).
 
Båtturen tog vi till Väderöarna och det var väldigt blåsigt och mulet redan när vi begav oss ut vid kl. 18. Men gisses! Hade kaptenen sagt till att det skulle vara storm på havet hade jag aldrig satt min fot i båten. Det var flera meter höga vågor. Helt plöstligt såg vi fören av båten trots att vi satt i mitten av båten (stor katamaran), vilket mer eller mindre betydde större våg än båten!! Väderöarna läste vi oss till är en av Sveriges blåsigaste platser - dom skämtade inte! Men hela resan blev iaf ett gott minne och något vi kan skratta åt till senare.
 
Annars har vi bara njutit, ätit gott, mycket glass, hyrt cyklar, solat och badat och bara tagit det lugnt - precis som en semester ska vara!
 
 
Jag och Jakob på Hamburgö.
En riktig portion marängswiss på bryggan i Smögen! 67kr kostnade den men det fick det vara värt!
 
 
 
 
 
Äta räkor på västkusten är ett måste!