Angelicas Gnällbänk

10/4: Med spring i benen
På något sätt har jag blivit gladare, lättare och fått spring i benen! Just nu mår jag väldigt mycket bättre än jag har gjort tidigare denna vår. Under senaste bokslutet så bara rann stressen av mig (helt sjukt!) och jag tog det mesta med ro. Tack träningen för att du får mig att må så bra!!
 
#55 Promenad 40min
 
#56 Löpning 30min
#57 Funktionell träning Hiit 60min
#     Bowling 1,5h ;)
#58 Funktionell träning Stability 60min
#59
 
7/4: Hurra hurra hurra!
Idag fyller min pojkvän Jakob år (hemligt vad han fyller, tror vi båda börjar få mini-åldersnoja). Jag kom hem med vetskapen om att han skulle vara på kurs hela dagen och inte komma hem förens vid kl.19. Jag kände lite extra för att laga finare mat, bestämde mig för hasselbackspotatis med bearnesås och kött och sallad. Så fort jag satte igång med potstisarna ångrade jag mig och kände mer för att köra hemtmat från Spicy hot... MEN jag tog sats och fixade både maten och efterrätt från cafét runt hörnet av huset (himla praktiskt!). Pojkvännen blev hur glad som helst för det jag fixat.
 
 
 
 
 
4/4: The Grej of tha Day
Ni minns kanske att jag vann 19 påsar chips för ett tag sedan? Vi har hunnit äta oss igenom en del av dem, tror fortfarande att det finns några av de mer klassika smakerna kvar i skafferiet, men utifrån de lite nyare sorterna som vi provat så tycker jag att denna blev en favorit direkt! Testa den!