Angelicas Gnällbänk

30/10: Tom blick.
Den här veckan knallar på. jag har fått höra att jag har tom blick?! Jaha, syns det så mycket? Jag har sjukt mycket att göra och har ont i magen över en grej på jobbet... Men bara bita i det sura äpplet.

För övrigt har jag gjort min första beställning av kläder över internet! Plaggen kom hem igår och jag blev så glad för att storleken var perfekt! :)

Nu; lässtund (läser Paganinikontraktet av Lars Kepler - spännande till tusen!) och sen sova!
28/10: Genom gallerian och ut mot havet.
 
Vet inte hur jag ska börja beskriva helgen? Den har iaf spenderats på västkusten med J och hans mormor. Rätt otippat?! Men det var så mys att komma iväg. Mer grejor jag gjort är käkat stora räkor för första gången, trampat med hela skon ner i en vattenpöl/tjärr (+ ljudeffekt haha), tagit hoppbilder, klättrat på höga berg, åkt linfärja, promenerat i massor, gått i Hamburgsunds galleri (vilket bestod av typ fyra affärer på en sträcka av 10 meter - tidningen hade benämnt den nya gallerian som "man kan gå igenom den och ut emot havet"), diskuterat konst, tappat min redan trasiga mobil på berget (så den gick sönder ännu mer - jaja jag vet vad ni tänker!) och massa mer!
 
Bilder säger mer än tusen ord:  
Utsikten var riktigt fin!
 Obligatorisk hoppbild ;)
Inte vidare turistvänligt med en sådan skylt?
Tänk er denna utsikt varje morgon?
<3