Angelicas Gnällbänk

31/10: The Grej of the Day
Jag har börjat få långt hår, och så plattade jag ut de idag så de blev eeeextra långt!
Trots plattång så blir mitt hår aldrig riktigt platt,, very skumt!

31/10: Busig helg?
Imorrn är det Vaktels årliga Halloween-fest, jag har inte hunnit checka vilka som ska dit så jag tror inte jag ska gå. Men det hade lätt varit kul, festerna på våning 4 brukar man inte bli besviken på!! Dessutom verkar alla kompisarna fly staden just denna helgen, hum...


Till halloweens ära och för att jag kände mig på bushumör igår så målade jag naglarna på ett lite annat sätt. Blev ju rätt coolt eller inte? hahaSom om inte detta vore nog så snöar det ute!!! Helsjukt att det gör det redan i oktober?! Gick med paraply imorse till skolan och man kan väl säga såhär att det var inte helt lätt inte. Paraplyet blåste nästan bort ibland och jag glömde mina vantar så det var skitkallt!!

Har inget vettigt att skriva mer att det är synd att ingen vill gå på festen imorrn och så kan jag konstatera att det är skitväder så man får vara inne!
30/10: Gått in i en minivägg
Det känns lite som om jag gått in i en minivägg. Jag är bara så otroligt trött på allt och orkar inte tänka på saker! Jag har haft spänningar i huvudet sedan i fredags och de vill inte gå bort, de finns säkerligen där för jag har så mycket jag ska göra varje dag och så mycket saker annars att tänka på. Jag har dessutom ont i handleden, nacken [ säkert för mitt huvud är så spänt! ] och knät [ en kille sprang rakt på mig och träffade mitt knä så nu har jag ett blåmärke som ömmar ] vilket jag tror har att göra med att jag spelade handboll i måndags. Kort och gott både min kropp och min själ är i obalans just nu och det blir inte bättre av att vi har en massa nyheter i skolan och en del att fixa med i min idrottsförening. Det enda som hjälper mitt mitt spända huvud är träning och det har jag inte ens hunnit med denna vecka. Så fel det kan bli asså.

Jag planerar att åka hem nästa vecka onsdag/torsdag så jag kan bli ompysslad av mamma, det känns som det behövs, just nu är det för mycket för mig att hantera.´


Bit ihop Angelica!