Angelicas Gnällbänk

30/1: Kanske att jag älskar att simma!

GYM! och SIMNING! Fatta vad speedad jag är just nu. Efter jobbet drog jag och Brorsan och tränade på Medley (läs Centralbadet). Vi hade gratis inträde till gym och bad via en SMS-biljett. Hur najs som helst! Så först tränade vi och sedan simmade. Gymmet var väl sådär tyckte jag. Att prova ett annat gym fick jag verkligen att uppskatta det gymmet jag går till annars mycket mycket mer! På Medley var det trångt och fullt typ överallt. Simningen var såå skönt efter att ha tränat musklerna på gymmet. Simning till musik dessutom, haha! Kanske att jag bara älskar känslan av att simma!!  Skulle vilja börja simma regelbundet för det är även riktigt bra träning. Känner alltid extra mycket i magen när jag simmar. Och det är precis magen jag vill träna just nu. Någon som vill gå och simma med mig??
Iaf, perfekt start på denna vecka men nu undrar jag ju lite grann hur jag ska kunna sova?!


Brorsan och jag @ Medley

29/1: VECKANS... [V.4]

 Två kvällar i rad med roligheter med kollegor. Först i torsdags tre-kampen med biljard (gick asdåligt), minigolf (där jag satte spik på första banan vi körde! och därefter gick de sjukt bra!) och bowling (som gick sådär, men iaf 2 strike!!). Det kluriga var ju att man körde varannat slag hela tiden. Åt gott gjorde vi också, plankstek, fifaan så gott!! Haha, för den som är nyfiken finns en gruppbild upplagd på bowlingens hemsida ;) Sedan på fredagen var det dags för spelkväll med de lite yngre gänget på jobbet. Jag har helt färdig och var så nära på att ställa in. Men de andra såg nog på mig att jag var trött. Men lite mat och vin på det och jag garvade mig igenom kvällen. Vissa grejer var bara så roliga!! Så spelade vi mitt spel True or False, riktigt bra spel (tack Mami) och sedan TP Europa. Tack för så fina människor som gör mig glad när det som mest behövs!!

 Den här veckan har jag lärt mig att jag måste lägga över saker på andra som inte hör till mina arbetsuppgifter. Det ska jag jobba med. Lära mig säga NEJ. Lära mig uttrycka mig så att inte allt faller tillbaks på mig. Men jag får ta det i små delmål.

 Fick prata ut om en grej som bekymrat mig. Kom underfund med att jag verkligen har lagt det mesta i en låda som jag tejpat igen på sista tiden och inte brytt mig om mig själv och hur stressad jag har kännt mig. Ringde även upp en kollega och pratade ut, kändes skönt att få ur mig vissa saker som jag känt varit jobbigt att bära själv... Kanske är det inte så farligt som jag trodde med allt, folk verkar tycka att jag gör ett bra jobb... Själv känner jag att jag inte har kontroll på läget riktigt och det oroar mig.

 Länge har jag tänkt köpa någon hänglykta men jag vet att många av mina vänner har sådana så jag avvaktade. Men jag var bara tvungen och köpa dem, något saknades liksom i mitt vardagsrumsfönster och jag har kollat på dem sedan de först kom in i Chillibutiken för typ ett år sedan!!