Angelicas Gnällbänk

31/5: The Grej of the (yester) Day
Har någon av tvättat era tygskor i tvättmaskinen?

Jag gjorde det igår, mina vita racemarin. Lade i dem i en tvättpåse bara för att och när jag tog fram dem såg de hyffsat bra ut i dygnblött tillstånd. MEN sen nu när jag tittar på dem ser de ju helt galet ut, vad hände?! Skorna var vitare innan jag tvättade dem =( 31/5: Sista veckan i skolan!

Idag måndag är starten, på min sista vecka i skolan! Det känns kan jag säga, dels i form av ett stort wihiieeee men dels även en saknad.

Jag är precis hemkommen efter en dag i skolans datorsal där jag och Malin satt och läst igenom den uppsatsen vi ska opponera på. Lång som tusan kändes den och nu efter så många timmar framför en dator är jag helt slut i huvudet, inte ont men slut. Hoppas att kvällen innebandyträning ska råda bot på de! (tror det blir sista idag). Inser även att klockan är mycket redan nu och jag som hade planer att hinna med att göra vissa saker idag. Aja, det får väl skjutas en dag då.

30/5: VECKANS... [V.21]

  10 veckors slit är nu snart över, för jag skickade nämligen in vår magisteruppsats idag. Skööönt! (att bli av med den alltså) Jag funderade på att vänta med att ladda upp uppsatsen tills kvällen, men som vanligt när jag får en viktig uppgift vill jag vara ute i god tid och jag skulle bara gått och tänkt på detta hela dagen (!) så jag laddade upp uppsatsen tidigt istället. Den ska vara inne först kl. 9 imorgon, men orka vara ute i sista minuten!

 Sverige kom inte med i Eurovision Song Contest, är ni egentligen förvånade? Jag ville inte ens titta på programmet för jag hade gissat att det skulle gå på det viset... Jag såg alldeles nyss att Tyskland vann hela faderuttan. Tydligen hade dem inte vunnit på 28 år. Men låten, så bra var den väl inte? (har lyssnat på den i efterhand) 

 Byggarbetsplatsen utanför är nu komplett, i veckan anlände ett stort torn som sedan byggdes på och blev en kran, eller vad kallas det? Jag är iaf sugen på och klättra upp högst upp i den!