Angelicas Gnällbänk

29/12: The Grej of the Day
Fick ett superbra tips på om man som vi har kryddor i en låda (problemet blir att de åker runt när man öppnar), lägg en äggkartong och sedan kryddorna. Voila!
26/12: Christmas spirit
Mycket har hänt och tiden har bara gått, det blev en lång paus här på bloggen. Det som hänt sedan sist är att jag och pojkvännen flyttat in och blivit hemmastadda i vår nybyggda lägenhet. Nya tvättmaskinen har testats, diskmaskinen har gått för fullt, balkongen har inspekterats på sol och möblerna har börjat hitta sin rätta plats. Alltså den känslan av att vakna upp varje morgon i denna lägenhet är helt fantastiskt. Det var helt rätt beslut.
 
Julen har också passerat och den firades hemma hos oss. Vi bjöd hem båda våra familjen och det blev såhär i efterhand jättemysigt! Pojkvännen gick ALL IN och gjorde egen inlagd sill och gravad lax! Supergott! Själv hade jag bidragit med julgodiset. Vi hade även vår första riktiga gran, en tät gran som vi valde ut på Plantagen. Jag kan inte minnas om vi i vår familj haft en riktig gran tidigare, det var mysigt men jag tror jag föredrar en plastgran (den riktiga barrar såååå mycket - tror jag dammsugit varje dag!). Annars har det varit så skönt att vara ledig och äta gott och idag var vi en sväng till mellandagsrean och jag fyndade några toppar. 
 
Nu väntar ledighet till 7e januari - jippi!