Angelicas Gnällbänk

Imorrn är det begravningFarfar var en kämpe som tyckte om det fackföreningarna stod för, därför valdes imorrn Valborg, till hans begravning. Kläderna är valda, till min svarta klänning och svarta kavaj ska jag ha broschen på bilden. Jag har förberett mig på en känslomässigt jobbig dag...  

Lite ajaj och lite nytt

Det har varit en konstig dag. Det började med mensvärk som heter duga och den blev värre av att jag stressade mig själv att hinna saker innan jag skulle med tåget på eftermiddagen. Jag skulle skicka påminnelsemail till våra respondenter men då fungerade inte min andra mail! Samtidigt som jag sitter och bråkar med datorn så ringer H och nog för att de är kul och snacka men inte just då! Fick stressa till tåget och hoppas att jag fick med mig allt. Framförallt alla svarta kläderna jag ska ha på fredag då det är begravning.

Nu är jag iaf hemhemma och det känns skönt. Brorsan och jag fastnade vid datorn och satt och ändrade lite i designen, sånt tycker vi båda är roligt! Blev inspirerad av Malin som nyss ändrade sin design. Så det blev lite rosainspirerat i min blogg också. Jag har velat ha datum och tid i rubrikbakgrunden en längre tid och med hjälp av brorsans datorkunskaper blev det möjligt. Sandra blev färgen bättre nu? Jag tycker det blev bättre nu när den mer matchar färgen som är på blomman i sidospalten.  

28/4: Ett steg i rätt riktning

Godmorgon!

Jag har precis bokat in en tid till jobbcoachen såhär på morgonkvisten. Det blir redan nästa vecka! Jag kommer dock ha sjukt mycket att göra nästa vecka så det blir mindre roligt men det måste gå. Jag känner mig laddad redan nu inför mötet. Förhoppningen är att jag ska kunna få en bättre bild av vad jag egentligen vill jobba med. Ekonomibranschen är mycket större än man tror och speciellt utbildningen också som inte direkt inriktat sig på något specifikt mer än typ redovisning, om ens det i och med att jag även läst massa juridikkurser också. De kommer bli kanon!