Angelicas Gnällbänk

25/5: Morsdag
Hoppas ni firat er mor idag? Det har jag, åkte ut och firade mamma med lite té. Bonusen blev god mat och ett underbart väder! Så underbart att jag till och med åkte på min första bränna på axlarna trots att jag inte ens satt ute och stekte utan var ute och rörde mig hela tiden. Men där ser man, minsta lilla och vi blekfisar blir röda... 
 
 
21/5: Fixa naglarna själv och spara pengar!
 
En gång för ett år sedan gick jag på min första manikyr. Och vetni jag blev besviken! Lacket (den franska manikyren jag gjorde för 500 kr) höll i exakt en vecka innan den gick bort. Då har man rätt att bli besviken!! Jag förstår inte hur man har råd att gå och fixa naglarna så att de håller sig fräscha och fina under en lång tid, jag menar det måste ju kosta skjortan!?
 
För en månad sedan hittade jag ett underbart nagellack från Apolosophy, "perfect pink" som med två lager ger känslan av salongfixade naglar. Me likiee! Genom att köpa nagellack (Apolosoph kostar 39 kr/st) och måla själv, går det att spara massa pengar som man kan göra roligare saker för! Så mitt tips satsa på att fixa naglarna själv! (se resultat ovan)
 
 
 
 
19/5: Apotekets schampo & balsam
För en tid sedan blev jag testperson för Apotek Hjärtats nya serie för schampoo, Apolosophy och jag måste bara säga att jag älskar denna serie! (har tidigare provat nagellacket som blev en favorit) Schampot och balsamet ihop ger ett jättelent och mjukt hår. Det jag inte riktigt märkt av är kanske att det ska ge volym. Precis efter tvätt känns håret nyduschat och lite större men jag har upplevt mer volym med andra schampon. Tror de kostar 89 kr. 
 
På Apotekets sida står det: "

Volymgivande och näringsrikt schampo för fint och känsligt hår. Med vårdande mineraler som stärker håret, ger glans och förebygger skador.

Passar för fint och känsligt hår."

Källa: Apoteket hjärtat