Angelicas Gnällbänk

29/7: Min första solsemester, blev på Franska Rivieran!
Flyg till Nice, liten promenad i staden för att sedan ta tåget till Cannes la Bocca där hotellet låg. Det blev en hel del promenader kring strandpromenaderna och två turer in till Cannes. Undra om folket som bor där vet om att de bor i paradiset?!!
 
 
Promenade des Anglais i Nice
 
Nice tågstation
 
Där vi valde att semestra, en bit utanför Cannes. 
 
Frukost på balkongen med havsutsikt!
 
 
 
 
 
 
Croisetten i Cannes som sträcker sig en bra bit åt vardera håll! 
 
Frukt och allt-i-allo marknad
 
Filmfestival-rödamattan!!!
 
 
 
Hotellet från baksidan mot havet, lägenhetshotell med en massa lägenheter.
 
Bad i månskenet.
 
Semesterfirarna jag och pojkvännen!
 
29/7: Tillbaks till verkligheten!
Tillbaks från semestern och första arbetsdagen var ganska lugn och kontrollerad. Jag kör ju solo nu på mitt nya jobb. Av någon anledning fick jag en stor känsla av saknad just denna dag när jag bland annat satt på jobbet och berättade om mina äventyr på semestern. Det lät lite såhär "jättebra semester", "paradis!!" och bla bla bla... Man spär ju liksom på (kanske inte med flit) och för att det ska låta som att man haft den bästa semestern. Lite tävling verkar det vara ändå. Men just då saknade jag min farmor och farfar för dom kunde man berätta vad som helst och de tyckte allting var så nytt, stort och det var aldrig någon tävling. Dom lyssnade verkligen på detaljerna och ville veta mer. 
 
Jag har iallafall haft en helt underbar semester, på två långa veckor. För det känns verkligen som att de varit mer än bara två veckor! Jag har bland annat åkt till Franska rivieran (därav paradis), hälsat på min pojkväns föräldrar i typ en vecka, haft föräldraträff (mina och pojkvännens föräldrar), picknickat i en park, sett Dumma Mej på bio och varit på Gyllene Tiders kontert i Tele2 arena. Med andra ord har jag haft fullt upp och inte varit hemma mer än två dagar i början av min semester. Himla kul med så mycket roligt som jag fått uppleva. Bilder från resan kommer!
12/7: SEMESTER
Wohoo, äntligen har dagen kommit då jag på riktigt går på semester. TVÅ härliga veckor ska jag få vara ledig. Och det som för bara några veckor sedan såg ut att bli en lugn semester utan några planer alls, har nu blivit två veckor med fullt ös!
 
Bloggen tar nu semester också, hörs när jag är tillbaks. Lovar att uppdatera med vad jag haft för mig. 
 
Ha en fortsatt bra sommar!!