Angelicas Gnällbänk

30/4: "Mysbyxan"

En missad buss ledde till att jag fick cykla in till stan!! 13 jävla km. Ska man se positivt på det gav det ju en massa steg iaf ;)

Sedan väntade uppladdning i Sportbaren inne på Parken med Brorsan och jobbarkollegorna och matchstart. Precis när matchen dragit igång drog ett kallt oväder förbi och gjorde det svinkallt på vår sida av läktaren iaf. Frös så jag skakade! På förmiddagen hade jag suttit i linne och shorts på altanen liksom, men typiskt Valborgsväder idag eller vad säger ni? Sällskapet var det inget fel på, vi hade riktigt roligt på läktaren. Mindre kul var att Peking loosade med 3-0. Mot Mjällby liksom, inte bra!

Ena kollegan tyckte Mjällbys målvakt hade mysbyxor på sig bara för att han hade långbyxor som satt lite lösare. Men jag håller med, dem såg ut att vara mer åt mysbyxhållet, haha! 

De 13 km tillbaks hem kändes i kroppen så nu är jag nöjd men trött så det går nog ganska lätt att somna ikväll. Hoppar nog i säng strax. Måste upp lite efter kl. 05 imorrn. Natti!

30/4: Livet går vidare


                                              Farfar


För precis ett år sedan tillbringade jag min Valborg i en kyrka utanför Finspång. Där begravdes min Farfar just denna dag. Han dog 13 april 2010. Mina tankar går till honom idag...

Annars ska Valborgen firas på Parken idag. Ska dit lite tidigare och ladda upp med några kollegor & vänner, sedan väntar matchstart Peking - Mjällby!! Efteråt lär jag ta mig hemåt ganska tidigt och hoppa i säng för jag ska jobba på söndag. Är inte helt glad åt det idag, men det blir nog bra!

29/4: Soldäck på jobbet

4 dagar utgjorde veckans jobbdagar, vilket känns skönt såhär på fredagskvällen. I början av veckan kände jag bara "fiffan vad jag har att göra!" men sedan lugnade det ner sig och jag är nöjd med min jobbvecka! Skönast var att solen tittade fram och uteterassen på jobbet hade fått fram bord och stolar så att man kunde sitta ute i solen och äta/fika, underbart! Tror det soldäcket kommer bli min nya favvoplats på jobbet, så himla skönt att sitta där =) Inte minst gillar mitt hår solen!! Snart blir jag riktigt blondblek, me likiiie!