Angelicas Gnällbänk

14/11: Fredag den13e
Jag vaknar upp till en morgon som ter sig som en vanlig morgon. Igår var det fredagenden 13e och såfort jag kom hem igår skedde en olycka i form av att jag skar mig på en stor kniv. Men det var inget i jämförelse med det vi såg på TV igår kväll. Nyheterna rapporterade om terrordåd i Paris. Hemska bilder och nyheter rapporterade att flera självmordsbombningar och skjutningar skett på flera olika platser. Platser som både jag och Jakob kände igen, för där hade vi gått förbi för 3 år sedan när vi var där. Det är sjuk hur sådant här sker. Oskyldiga människor minster livet. Det pratas om 120 döda....
 
Mina tankar går till Frankrike och de som har drabbats.
2/11: SM-guld till Peking!!
Klockan 05:30 i lördags befann jag mig på Norrköpings centralstation. Jag var inte ensam. 750 st andra IFK Norrköping fanz fanns på plats för att gå på tåget till Malmö. Vilken grej!? Att hyra ett helt tåg. 19 vagnar och med 4 bistromöjligheter. Vi lyckades hitta en kupe där vi träffade på 3 andra bekanta till min vän. 
 
Alkohol serverades och några gick på hårt direkt, klockan var bara åtta på morgonen... inte min grej direkt. Vi fördrev 6h på tåget med att spela kort, prata och kolla runt på tåget. Sedan åkte vi buss mellan tåget och arenan. Och där kom nerverna på riktigt!! Men även feststämningen och den underbara känslan när det andra målet sattes i mål och det var klart med SM-guld!! Vilken stämning det var på läktaren. Och på tåget hem, det går inte att beskriva. Men det var mycket lugnare än jag hade förväntat mig, inga bråk eller jobbiga människor. 
 
Vägen hem blev en enda lång fest på ett tåg! Väl framme firades IFK Norrköping på torget med ca 20 000 människor. Den här dagen går till historien som en av de bättre i mitt liv!