Angelicas Gnällbänk

30/6: Äventyr på Gotland
Vi befinner oss på Gotland, närmare bestämt ute på landet lite utanför Visby. Via Blocket hittade vi en liten stuga som ligger ovanpå ett torp. En röd stuga med plats för 4 bäddar, toalett & dusch, TV och eget kök. Dessutom har vi fått låna cyklar. Perfekt! Paret som bor precis bredvid i eget hus och hyr ut detta var hur goa som helst. Och dom är riktiga gotlänningar, hihi mysigt språk. 
 
Vi spenderade första dagen i Visby och Almedalen, där det pågår politikerveckan med samma namn. Gissa om det finns saker att titta och höra på!?  Vi har picknikat i Almedalsparken, ätit Guteglass, sett politiker,  promenerat kring muren och även shoppat lite!
 
Men bäst av allt har varit att äta jordgubbar hemma i sommartorpet! Njuuuter!!
 
 
 
28/6: Dagen efter dag 2 och 3 Bråvalla festival
Dag 2 flöt på och jag hann inte skriva av mig... jobbade heldag men tog sovmorgon (välbehövlig) men trots det sov jag nog bara 5h ändå. Vi åt middag hemma och tog cykeln ut till festivalområdet. Sedan väntade Rehab, Lars Winnerbäck, Robbie Williams och Muse. Riktigt bra kväll. Bäst tyckte jag var Robbie Williams som hade en riktigt genomtänkt show. 
 
Dag 3 tog vi en paus från Bråvalla genom att åka ut till mina föräldrar för lite släktträff med lite folk. Det blev god mat och bakverk samt krocken i trädgården. Så laddade vi batterierna och åkte in först på kvällen till festivalen och mötte upp några vänner. Jag kände inte att jag orkade gå på dagen också....
 
Vi såg Major Laser, Kent, Robin Schulz, Sabaton och Calvin Harris. De två sist nämna var då på bra!!! Sabaton var lite ny musik för mig men efter några låtar hade även jag knuten näve och stod och hoppade. Att sedan avsluta kvällen med att höra Calvin Harris var riktigt kul! Nästan alla på området samlades vid en och samma scen och det var mörk (kl. 01) och eftersom det var Dance musik var det en underbar stämning där alla stod och dansade som värsta utomhus discot. Magiskt!! 
 
 Tre dagar med Festival och jag är ganska sliten av att inte ha sovit tillräckligt men så glad att få ha varit med om detta igen. Tänk att vi har Sveriges största musikfestival i Norrköping!!
26/6: Dagen efter första Bråvalla dagen
Dag ett på Bråvalla festival klarades av igår eller ja i natt. Kom hem skapligt sent men gick ändå upp för att jobba denna sista dag före semestern. Vaknade upp med en röst jag inte kände igen, med andra ord hes och förkyld. Igår blev jag rysligt kall av att stå stilla så mycket och det var ju uppträdanden hela tiden så jag glömde bort att äta också, ingen bra kombo! 
 
Vi blev ett lite större sällskap på 6 personer, nästan samma personer som vi hängde med förra året. Men när vi skulle gå in så kom inte en kille in eftersom han köpt sin biljett ca 2h före vi kom till Bråvalla. De i informationen sade att de inget kunde göra än att vänta på att det skulle hinna komma in i deras system. Troligtvis var det Internet uppkopplingen som inte fungerade. Efter ca 1h utanför väntetid (vi ville inte lämna en person utanför) kom vi äntligen in!
 
Och sen var det bara skoj fram tills jag började tågresa, trots att Deadmuse spelade Dance musik så kunde jag inte förmå mig att röra mig. Galet! Övriga vi hann se var Maskinen och In Flames.
 
Ikväll ser jag fram emot att se  Robbie Williams! Nu tar jag helg!!