Angelicas Gnällbänk

30/9: Dåligt immunförsvar?
Jag vet inte vad det är nu men faan så pissigt allt är. Jag är gnälligare än vanligt men kasnke har jag rätt att vara det också? Min förkylning som tycktes vara borta i fredags har nu återvänt med omedelbar verkan. Imorse ville jag inte gå upp ur sängen för jag bara kände att så fort jag klev upp så frös jag, hostade en massa och näsan började rinna. Förkylning igen. Jag måste ha väldigt dåligt immunförsvar just nu. Blev förmodligen smittade av min lillebror i helgen. Om han nu är frisk (?) och jag kommer hem idag så lär jag ju smitta tillbaks han... vilken hjävla ond cirkel.

Klädde på mig och knallade till skolan med halsduk, vantar och varmt klädd under min svarta kappa. Jag ber innerligt att lektionen ska gå fort men vad tror ni händer? Jo läraren kommer inte. Det går 10 min, 20 min, sedan åker en snäll kille ner och frågar i receptionen efter läraren som meddelar killen att läraren ska komma om 20 min för han hade glömt bort att vi hade föreläsning idag. Folk börjar röra sig och kolla schemat. Då upptäcker några smarties att det står ons 30/9, alltså en dag som inte finns, läraren hade kollat dagen och vi på datumet. Klant! Läraren blev försenad 1h.

Nu håller jag på och packar, var nyss även och satte upp lite lappar med träningscheman i huset [ visste inte riktigt var jag skulle sätta dem, hum... marknadsföring är lite klurigt ^^ ]. Nee bäst att packa klart nu. Here I come Norrköping!
30/9: The Grej of the Day

En bild säger mer än tusen ord,,eller naa, bör nog kasnke förklara denna. Ikväll har två bra serier säsongspremiär nämligen Desperate Housewives och Ugly Betty, faan va skoj!! jag har markerat dem extra väl i min kalender så jag inte ska glömma att kolla på dem!

Annars idag ska jag ha en föreläsning om straffrätt och sedan hem och packa väskan och åka till Norrköping. Försvinner bort på en "minisemester" i en vecka! See ya!
29/9: =(
Jag har fått ont i halsen igen och näsan har runnit hela dagen,, hjävla förkylning lämna mig ifred!
D lovade att ringa mig när han fixat affischerna, men han ringde aldrig.
Jag har inte pluggat något och orkar inte heller.
Träningen ikväll var kul men de liksom saknades något.
 
Tur att jag försvinner från tunis imorrn när allt bara går skit ändå.