Angelicas Gnällbänk

29/10: Nytt språk
Idag har det varit en sådan där bra dag, med i princip allt. Så skönt om ni frågar mig. Jag kom inte iväg på träningen som jag tänkt men jag fick mig en nypa luft genom en promenad. Dessutom fick jag skratta till mig magmuskler av att se dagens avsnitt av Big Brother (ja fråga mig inte hur jag började följa det programmet men så blev det) och idag var det Halloween-tema. Och vad de blev skrämda!! Och vi TV-tittare fick bara skratta åt deras reaktioner, så klart att i TV-soffan verkar allt lugnt och bara roligt men jag hade nog också sprungit runt om någon läskigt utklädd hade jagat mig.... Men kul att se på från TV-soffan var det iallafall! 
 
Till dagens mest glädjande nyhet; jag har fått tag i en plats i en finska kurs! Det började med i helgen att Mami sade att det hade stått i tidningen om en grupp i Finspång som hade börjat lära sig finska. Jag googlade runt lite och hittade en kontaktperson som jag mailade och meddelade mitt intresse ifall att kursen skulle fortsätta i vår. Till svar fick jag att det var OK att jag hoppade in redan den här terminen. Alltså nästa onsdag!! Gissa om jag ser fram emot det!? Wihiiieee!
27/10: Svar på fråga om akne
Fick en fråga i bloggen som jag tänkte att jag skulle besvara. 
 
Hej jag läste att du hade ätit roaccutan? Har du fortfarande bra hud? och tog du bara en kur? Jag har precis avslutat min kur och är sjukt orolig detta inte är slutet på mina acneproblem. Har förtillfället helt perfekt hud. MVH Elin
 

Jag tog en kur med Roaccutan alltså 6 månader. Under tiden hade jag helt underbar hud, hår och naglar! Det var verkligen fettfritt i håret och jag kunde tvätta det bara en gång i veckan som bäst (i vanliga fall varannan dag). Huden blev såsmåningom också väldigt fin, men ungefär 1-1,5 år efter att jag slutade med behandlingen kom lite finnar tillbaks. Det jag gjorde då var att gå till barnmorskan som rekommenderade ett P-piller som även kunde förbättra aknen. Den hette Yasmin. Den hjälpte till att få bort finnarna och idag tänker jag inte på att jag har finnar. Ibland kan de poppa upp en eller två men skillnaden är att de går bort mycket snabbare än förr och inte lämnar ärr. Var det värt besväret med 6 månaders behandlingen? JAA alla gånger.
Hoppas att du blir nöjd efter behandlingen och att den gav den effekt du önskar! Prata annars med barnmorskan så kan hon säkert rekommendera något. //Angelica
 
 
25/10: Laddar batterierna
Den här veckan har varit tuff på jobbet (höga krav på mig och de krav jag ställer på mig själv... ett tag tappade jag lusten helt) så igår var det skönt att det var fredag och helg. Då blev det middag och spelkväll hos en nära vän och trots att jag var hur trött som helst så blev jag piggare av att skratta tillsammans med goda vänner!
 
Idag sedan har det varit familjedag med den godaste smörgåstårtan jag ätit (ledsen älskling men den här slog nog din). Mami hade beställt två olika smörgåstårtor varav en var lyxvarianten från Fiskmagasinet. Känner mig lite pepp efter den här helgen och än är den inte slut, imorgon får vi dessutom sova en timme mer. Wohoo!