Angelicas Gnällbänk

31/3: The Grej of the Day


Vårblomma!!! Brorsan fångade en blomma på tomten med sin mobilkamera. Det är helt sjukt hur det redan nu kan finnas vårblommor trots att snön inte ens är borta än här i Norrköping (jag åkte hemhem igår och ska spendera påsken här). Dessutom ett annat vårtecken brorsan och mami såg häromdagen var en huggorm!

Vårtecken för mig; sol, första blommorna börjar komma upp, fågelkvitter, dagen man byter till vårjacka, dagen vi kom hem från Finland (när jag var liten), gårdsstädning, fjärilar samt andra smådjur kommer fram, tiden ställs fram, gruset sopas bort! Jag har säkert glömt något, skriv ner dem vetja!

29/3: Ny vecka

Tjoho!

Ny vecka nu och den började ganska lugnt med en gruppträff där vi satt i datorsalen och gick igenom det vi skrivit hittills på uppsatsen. Imorgon ska vi ha seminariumet och jag får för första gången träffa handledaren. Annars händer inte mycket denna vecka, är ganska mycket ledig denna vecka. Ska nog även åka hemhem under påsken. För övrigt på torsdag ska jag publicera ett rolig påskminne så missa inte de! Annars är jag lite uttråkad just nu, sitter och väntar på att timmarna ska gå till träningen ikväll. Jag behöver komma igång med träningen igen efter mina sjukdomsveckor!