Angelicas Gnällbänk

28/2: VECKANS... [V.8]

 Tjaa, inte mycket bra som hänt denna vecka, dock visade ju alla prover på att allt är prima med mig! Förutom hårkrånglet, känner jag mig ärligt talat i mitt livs form.

 Det har varit lite motigt denna vecka. Dels har det strulat lite med träningen då den andra tränaren som har nyckeln varit sjuk = jag har varit tvungen att fixa med nyckel från en annan person. Sedan har det varit strul med skolan då jag inte vetat vem jag ska skriva PM med och grejer. Ytterligare ett strul är något som berör mitt ideella arbete. Mer eller mindre allt bara har strulat denna vecka, *suck*.

 Jag har haft en ganska lugn helg och nästintill blivit uttråkad. Vet ni vad en uttråkad Angelica gör då? Jo, hon storstädar! Tog tag i spisen (tagit ut den och rengjort under vilket var välbehövligt) jag har dessutom bytt min första trasiga lampa (på hela 4 år!) och jag blev så uttråkad igår att jag möblerade om min lilla lägenhet! Jag trodde verkligen inte att jag kunde få den lilla yta jag har att röra mig på att se större ut men det gör de nu med den nya möbleringen!


Soffan står numera vid fönstret och byråerna med TVn bredvid sängen, mycket snyggare och mer praktiskt då jag får en ordentlig TV-soffa-plats a la bilden! OBS, de ser mindre ut på bilden men öppnare i verkligheten!

28/2: OS sista dag!
Tävlingar i 87 grenar inom 15 sporter senare, har vi kommit till den avslutande dagen av vinster OS i Vancover. Men vilket OS det har varit! För svensk del måste man ju bara vara nöjd med antalet medaljer och de övriga aktivas insatser, jag är det iallafall! Igårkväll fick vi ytterligare en medalj i form av ett brons av André Myhrer i herrarnas slalom, härligt! Och nu vågar man väl säga att det inte kommer fler (?)

OS i Vancover har alltså gett Sverige:Guld:
Charlotte Kalla, Björn Ferry, Markus Hellner, Herrstafettlaget (Daniel Richardsson, Johan Olsson, Anders Södergren, Marcus Hellner), Lag Norberg (Anette Norberg, Eva Lund, Anna Le Moine, Cathrine Lindahl)

Silver:
Anna Haag, Anna Haag/Charlotte Kalla

Brons:
Johan Olsson, Anja Pärson, André Myhrer


Totalt sätt har jag sammaställt en graf som visar antalet medaljer för Sverige genom tiderna i vinter OS:


Källa: Sajt
27/2: Medan jag sov...
... tog Sverige ytterligare en OS-guld medalj! Curlingdamerna slog Canada på hemmaplan i nattens match som jag inte orkade sitta uppe och se. Sverige tycks ta medaljer när jag inte ser på... hum.

Förresten curling, det är en sport jag inte riktigt förstår. Jag har faktiskt provat på den en gång då det var "öppet hus" i curlinghallen i Norrköping. Svårt men roligt var det! Sitter nu och tittar på reprisen av matchen och förstår inte alls reglerna. Ska man inte komma närmast mitten?! I vissa fall verkar inte det vara fallet. Aja, Sverige tog guld, det är det viktigaste - grattis!