Angelicas Gnällbänk

29/3: Köper man ett nytt plagg måste man slänga ett annat
Igår kväll då det visades nyheter innan Let´s Dance resultatet visades, började jag rensa ut i min garderob. Hade ingen lust att sitta kvar vid tvn utan gjorde lite nytta =) Jag inhandlade ju 2 nya plagg och jag hade tänkt göra efter min familjs nya policy - köper man ett nytt plagg måste man slänga ett annat.  Rätt bra tycker jag, då riskerar man inte att få för mycket kläder kvar (vilket jag egentligen har!). Jag skulle vilja bli av med min garderob som bara står där och gör sig ful. Men det går inte för att jag har för mycket kläder som inte får plats på de andra ställena jag har kläder på.  

Jag brukar oftast ha svårt att kasta kläder, varav anledningen till så mycket kläder. Men om någon tog bort något plagg skulle jag förmodligen inte sakna det, om det inte var ett av mina favoritplagg. Hur som helst jag hann precis bli klar innan Let´s Dance började igen. Hittade en drös med kläder jag tänker ge till Myrorna eller nått.
 
Blev sedan ännu gladare av att Tina vann!! =D Grattis till henne, hon förtjänade det verkligen, man blir glad av att se henne. Innan Let´s Dance hade jag inte uppmärksammat henne speciellt mycket eftersom jag inte är så mycket för att kolla på matlagningsprogram. Men hon verkar va en trevlig och glad prick! Påminner mig lite om en gammal dam jag och min bror var hos när vi var små.  

På tal om kläder... i torsdags såg jag ett intressant avsnitt av Insider som alltid tar upp och granskar så kuliga saker =) en av de mindre ämnen som diskuterades var hurvida tjejer ska få bada topless på badhusen. jag tycker inte man ska få göra det. Vad tycker ni?
29/3: Vad sur jag blir...
Jag har suttit i över 1h nu och försökt få bort den gamla headern men jag lyckas inte =(
Har gjort min egen i photoshop och får in den på rätt ställe och allt men då är den gamla bilden kvar. Hjälp nån snälla!!?
28/3: Ser fram emot en lugn helg
Det känns så skönt att ha gjort tentan nu (gjorde den igår). Det gick inge vidare tror jag men nu kan man lägga den bakom sig, iaf för ett tag (kan ju få omtenta). Nästa kurs, Makroekonomi börjar på måndag, så har helt ledigt nu i helgen =) Kan behövas, de senaste två dagarna och även lite idag har jag haft ont i huvet, för att jag sätter för mycket press på mig själv. *ska alltid vara bäst på allt*, och tro mig det blir jobbigt i längden...  

Iaf.. Jag tänker se Let´s Dance-finalen ikväll. Jag tror och hoppas på att Tina vinner, de båda har utvecklats enormt mycket men Tina är aningens bättre enligt min åsikt. Jag har även följt de nya programmet "So you think you can dance - Scandinavia" som är ungefär som idol, fast med dans. Sjukt kul att se uttagningarna, speciellt de som tror att de kan dansa fast inte alls kan de, hihi. 

Sen tänker jag gå och shoppa imorrn i TunaPark, de skulle ha nått evangemang där också, nått med plåtslagningstävling. Det ska jag kolla upp vad det är =) sen om man hittar nått nytt plagg vore det också najs!