Angelicas Gnällbänk

29/11: VECKANS... [v.48]

 Umgåtts med en kompis samt massa bajare i en bar, åkt supporterbuss, sett på hockey och stått i en bajareklack. Okej jag får väl erkänna att det var kul men jag inser också att det egentligen inte är min grej!

 Äntligen är Grafisk form kursen slut! Nu kan jag fokusera på att ta det lugnt och ta mig igenom Improvisationskursen.
   
Jag gillar inte att känna mig besviken. Det är känslan jag har av grafisk form- kursen där jag känner att jag inte presterade bra. Affischen och bokomslaget blev inte som jag ville, de suger.  

 Vara förkyld eller inte? Min kropp verkar inte kunna bestämma sig just nu!

Jag stod och väntade på en kompis i fredags för vi skulle luncha ihop. Jag ville inte stå precis utanför restaurangen så jag ställde mig vid en annan ingång (som visade sig vara en ortoped). Då ser jag en kille från improvisationen som kommer emot mig, jag tror ju att han ska in på restaurangen men han stegar vidare mot mig. Han säger "här står du, nästan som om du väntade på mig". Jag ser kanske inte det pinsamma i situationen just då men nu när jag tänker efter så var det nog de! Han skulle alltså in på ortopeden....
 

28/11: Bajeninvasion av Etuna!

6h med en bajenklack. Oh, shiit vilken dag det har varit! Jag har umgåtts med massa bajen fans hela eftermiddagen och sen såklart min vän Jesper. Det var kul att få uppleva en riktig fanz-stämning för boy vad de var stämning. Det sjöngs och hade sig hela tiden! Jag har typ ingen hörsel kvar, piper i öronen som om jag hade varit på konsert. 

Mötte upp min kompis på Olearys där det redan var full fadderutta med typ 400-500 bajare! Sedan fick jag åka med bajenfans bussen till isstadion och vi blev eskorterade av polisen. Hängde med massa stockholmare som var pratglada som bara den. Något jag däremot inte gillade var allt drickande. Fick erbjudande stup i kvarten av folk att dricka ur deras flaska tom! [snacka om att det är en helt annan kultur än den jag lever i, skulle aldrig ta emot dricka av en främling!]

Hockeyn då, var kul för Bajen Fans men mindre kul för Eskilstuna HC eftersom de torskade med 19-0!!! Jag hade iaf en riktigt kul dag, tack Jeppe och Bajen fans!


                      Eskilstuna HC   0  - 19    Bajen fans