Angelicas Gnällbänk

24/7: Update

Vad har jag haft för mig på sistone? Här kommer en sammafattning.

TORSDAG
Jobbelijobb sen när jag kom hem var jag så hysteriskt ledsen och borta så jag sov en timme för att orka med kvällen och fredagen. På kvällen väntade Veronica Maggio som hade gratis konsert så jag gick dit med Sandra och lyssnade. Lite besviken över hennes framtränande.

PS. Orkade inte gå bort till utomhusträningen =(




FREDAG
Jobb... och har nog aldrig varit så tacksam för en helg som denna fredag! Hemsk vecka på jobbet som fått mig att må så dåligt. Pratade lite med Mami i telefonen sen mådde jag lite bättre. På kvällen kom H och gjorde mig sällskap till en och en halv film. Halva Gladiator pga att det började bixtra och åska som tusan så jag valde att tillslut dra ut sladden.Sen satt vi typ och pratade i en kolsvart lägenhet med en ficklampa som enda ljus (haha undrar såhär efteråt varför vi inte hade lamporna på?!) och så låg jag och läste högt om blixtar. Rätt mys, trots ett discoljus av blixtar ute. 30 000 i hela Sverige för att vara exakt... Fick sällskap hela natten vilket var rätt skönt, då jag tycker blixtrar är läskiga ibland.

LÖRDAG
Mami och Papi kom förbi med lite saker. Bl a borrmaskin så att vi kunde sätta upp en rullgarin i mitt sovrum (äntligen ordentligt mörker!). Sedan blev det lite stan, städning osv. På kvällen blev det lite spontanfest och en utgång som snarare blev en promenad i regnet.
 

SÖNDAG
Tvättdag, städdag och ta-hand-om-mig-själv-dag. Shit pommes frits vad jag varit effektiv! Bäver mig dock inför morgondagen på jobbet...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress