Angelicas Gnällbänk

21/8 Bröllop i en rosengård
Vi börjar kunna det här nu, andra bröllopet inom en månad (ja, Augusti är visst en populär bröllopsmånad) och ännu en gång var det jättefint! Det var utomhus i en rosenträdgård och tack och lov så var vädret på deras sida.
 
Jag velade flera gånger fram och tillbaka vilken klänning jag skulle ha på mig och vilken kavaj till. Den klänningen det inte blev var en i grunden vit klänning med svarta små löv så den egentligen ser mönstrad ut. Jag vet inte hur noga det är med att man inte får ha vitt på sig, jag vågade inte chansa så istället blev det en beige/naturfärgad klänning med knallrosa kavaj till.
 
Det var kanonmat som serverades (brudgummen var kock!!) och det var lekar och tal om vartannat. Det uppstod tydligen även en insident där vårt bord (runt) välte och vinet och alltannat på bordet for all världens väg. Turligt nog hade jag och Jakob gått på toaletten då och jag hade tagit med mig både kameran (som jag hade fotoredo på bordet) samt min väska. När vi kom tillbaks fick vi en smärre chock när den annars så vita stolen och golvet var täckta med vin. De andra gästerna vid vårt bord sade att det var tur att vi inte hade varit där när bordet välte för då hade garanterat jag varit nedstängt med vin, bordet välte nämligen åt det håll jag hade suttit på.
 
Tack för att vi fick dela er dag!
 
Jag och Jakob strax före avfärd till bröllopet, glada färger och glatt humör!
 
Rolig idé med att alla gäster fick göra sitt fingeravtryck (dock gick ju färgen inte bort på tummen och jag nojade med att jag skulle råka ta på min ljusa fina klänning med just den handen)
 
Ferserad röding med spätta rutomkring (förstår inte hur de lyckats göra fisken så den inte längre ser ut som en fisk!) men supergott!