Angelicas Gnällbänk

29/3: Köper man ett nytt plagg måste man slänga ett annat
Igår kväll då det visades nyheter innan Let´s Dance resultatet visades, började jag rensa ut i min garderob. Hade ingen lust att sitta kvar vid tvn utan gjorde lite nytta =) Jag inhandlade ju 2 nya plagg och jag hade tänkt göra efter min familjs nya policy - köper man ett nytt plagg måste man slänga ett annat.  Rätt bra tycker jag, då riskerar man inte att få för mycket kläder kvar (vilket jag egentligen har!). Jag skulle vilja bli av med min garderob som bara står där och gör sig ful. Men det går inte för att jag har för mycket kläder som inte får plats på de andra ställena jag har kläder på.  

Jag brukar oftast ha svårt att kasta kläder, varav anledningen till så mycket kläder. Men om någon tog bort något plagg skulle jag förmodligen inte sakna det, om det inte var ett av mina favoritplagg. Hur som helst jag hann precis bli klar innan Let´s Dance började igen. Hittade en drös med kläder jag tänker ge till Myrorna eller nått.
 
Blev sedan ännu gladare av att Tina vann!! =D Grattis till henne, hon förtjänade det verkligen, man blir glad av att se henne. Innan Let´s Dance hade jag inte uppmärksammat henne speciellt mycket eftersom jag inte är så mycket för att kolla på matlagningsprogram. Men hon verkar va en trevlig och glad prick! Påminner mig lite om en gammal dam jag och min bror var hos när vi var små.  

På tal om kläder... i torsdags såg jag ett intressant avsnitt av Insider som alltid tar upp och granskar så kuliga saker =) en av de mindre ämnen som diskuterades var hurvida tjejer ska få bada topless på badhusen. jag tycker inte man ska få göra det. Vad tycker ni?