Angelicas Gnällbänk

30/9: Besök av en ergonom
Direkt efter jobbet idag var jag hos en massör. Så himla skönt. Även fast jag tycker att massören jag valde är lite halvskum. Massören använder en apparat som ger lite värme men som gnids ganska hårt på vissa ben så att jag nästan får ont. Speciellt om jag är spänd. Ärligt talat vet jag inte om det hjälper så mycket. Men skönt var det ändå för lite av den spänning i axlar, rygg och nacke som jag ahr byggt upp de senaste dagarna släppte. 

Stressig värre har det varit på jobbet, alltid ska folk stressa och jaga in i det sista. Jag försöker ändå hålla en viss framförhållning men så är det någon annan som ska vara ute i sista sekund så att en annan också får stressa!! Gaah! 
 
I vilket fall så hade vi även besök av en ergonom på jobbet och hon tittade hur jag satt vid skrivbordet och jag fick en hel del tips på saker att tänka på. Det är lätt hänt att det kan bli fel höjd på skrivbordet om man höjer och sänker den under dagen har jag märkt. Fick även tips att byta ut musen mot en 'klick/rull' mus (svårt att förklara men det är en platts som rör sig istället för musen som flyttas) som blir ett extratillägg till det redan befintliga tandgentbordet. Jag har nu testat en kollegas 'klickmus' och tycker att den fungerar bra! Hoppas verkligen att det ger mindre belastning på högerarmen/axel.  
 
Nu ska jag och mina för tillfället avslappnade axlar ta och inta soffläge!