Angelicas Gnällbänk

27/1: Varför jag gillar bollsporter och träning

¤ Genetiskt. Mamma har noll bollsinne, så gissa vem jag fått sportgenen från? Tydligen är den även dominant för jag tycker alla bollsporter är så jäkla kul!!! Dessutom växer man upp men en tävlingsinriktad bror och farsa så blir det ju inte annat än att man måste sporta själv (självklart upp till var och en men jag valde sporten)

¤ Välmående. De räcker ju inte att bara ta trapporna istället för hissen man måste röra på sig en gnutt till. Jag tyckte inte träning var så kul i början alltså när jag var tonåring (nee inte ens gymmandet) men gör man det till en vana så blir det roligare och speciellt om man gör något man tycker är kul. Tänk på organen på insidan, bara för att de inte syns ska man inte glömma dem.

¤ Stressborttagare. Jag har ofta problem med mitt huvud som totalsprängs med all info vi får genom böcker och på lektionerna. Att börja träna gör ju inte att det försvinner snarare att man lägger det åt sidan och tar fram det en annan dag och kanske har man då fortfarande detdära välmåendet från föregående dag kvar så man kan tycka att pluggandet åtminstone är lite kul.

¤ Känslan av att göra mål. Det går inte att beskriva den känslan. Man gör något bra, både för sig själv och för laget. De är liksom lika kul varje gång! dessutom när någon annan gör en bra grej får du träna dig i att säga "snyggt mål" eller "bra spelat!", de är iallafall något jag tränar på.

¤ Socialitetsgrej. Man behöver inte fråga de som är där den jobbiga frågan "hur mår du?" utan man kan bara vara. Eller så snackar man om allt annat. Jag menar ibland blir blåmärkerna på benen ett samtalsämne.  

¤ Mängden av olika träning. Det är självklart så att bollsporter inte passar alla, men att ta promenader är nästan lika givande. Jag har märkt att en timmes promenad ger bra träning det också. Jag har även börjat fundera på typ yoga, för det verkar så lugnande. Träning behöver inte vara explosiv och göra en superduper svettig man kan köra den lugnare varienaten och frågan är ju inte om de enklaste övningarna som utfall och lite hopprep ändå ger bra träning? De tror iallafall jag! Bättre träna något än inget alls!
sweb

lillaiq dy har redan skrivit om detta några ggr så orkar läsat igen

Nettan

SV. Klart du kan komma på festen!!! Hoppas att det inte krockar med din kompis fest, de e så typiskt när det händer! Bor kompisen i eskilstuna eller norrköping?

Jag har singstar svenska hits (du vet den du har), singstar schlager och singstar pophits! =) roligt att ha lite att välja mellan!

Du kommer komma in på Nybron, det lovar jag! jag gick dit första gången när jag var 22 och då kom jag in utan att dom tvekade ens. Jag tror att det är 23 där. 23 är ju en rekommenderad ålder, det är inte olagligt för dej att gå in när du är över 18! Du får gå först helt enkelt så vi är säkra på att alla kommer in! =) vet inte vad det är för ålder på statt, om det är 25 så är ju vi också för små! ler...

Angelica svarar sweb

Hum.. de har du iof rätt i =/ tänkte inte på de men de tål att upprepas! ;) hum.. jag kanske borde bli träningscoach, känner starkt för att hjälpa andra komma igång med träning!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress